Hlavní obsah

Nejnebezpečnější celebritou na internetu je Emma Watsonová

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Známé osobnosti jsou na internetu často zneužívány počítačovými piráty. Pod záminkou pikantních fotografií nebo exkluzivního videa se snaží propašovat do cizího počítače nezvaného návštěvníka. S ohledem na tuto skutečnost je nejnebezpečnější celebritou na internetu herečka Emma Watsonová. Vyplývá to z pravidelně aktualizovaného žebříčku Most Dangerous Celebrities antivirové společnosti McAfee.

Foto: Profimedia.cz

Emma Watsonová

Článek

S Emmou Watsonovou souvisí více jak 12 procent závadného obsahu. Uživatel na něj může narazit, pokud do vyhledávače zadá hesla, jako je “Emma Watson and free downloads” (Emma Watsonová a bezplatné stažení), “Emma Watson and nude pictures” (Emma Watsonová a nudistické snímky), či “Emma Watson and fakes” (Emma Watsonová a padělky).

„Počítačoví zločinci sledují nejnovější trendy, často používají jména populárních osobností, aby nalákali lidi na stránky, které jsou přeplněny škodlivým softwarem. Snaží se tak ukrást hesla a osobní informace,“ varoval Gary Davis ze společnosti McAfee.

Hned za Emmou Watsonovou skončily herečky Jessica Bielová a Eva Mendesová. Překvapivě v první desítce se vůbec neumístila bývalá modelka Victoria Secret Heidi Klumová, která přitom ještě v minulém roce žebříčku kralovala. [celá zpráva]

Seznam deseti nejnebezpečnějších celebrit podle statistik McAfee naleznete v následující tabulce:

Nejnebezpečnější celebrity na internetu
1.Emma Watsonová
2.Jessica Bielová
3.Eva Mendesová
4.Selena Gomezová
5.Halle Berryová
6.Megan Foxová
7.Shakira
8.Cameron Diazová
9.Salma Hayeková
10.Sofia Vergaraová

Reklama

Výběr článků

Načítám