Hlavní obsah

Nejnebezpečnější celebritou na internetu je modelka Heidi Klumová

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Počítačoví piráti často zneužívání známé osobnosti, aby se pod záminkou atraktivního videa nebo pikantní fotky mohli dostat uživateli do počítače. S ohledem na tuto skutečnost je nejnebezpečnější celebritou v kyberprostoru bývalá modelka Victoria Secret Heidi Klumová. Vyplývá to z pravidelně aktualizovaného žebříčku Most Dangerous Celebrities, který vypracovává antivirová společnost McAfee.

Foto: Profimedia.cz

Heidy Klumová

Článek

„Již pátý rok za sebou analyzovali výzkumníci společnosti McAfee populární hvězdy z kultury a další osobnosti nejčastěji zmiňované v médiích, ať už jde o politiky, zpěváky, modelky nebo herce Hollywoodu. Největší riziko představuje letos bývalá modelka Victoria Secret Heidi Klumová, která se ale objevila v poslední době v mnoha reklamních spotech,“ uvedla mluvčí McAfee Alžběta Hanibalová.

Hned za Heidi Klum skončili britský moderátor Piers Morgan a americká herečka Cameron Diazová. Ta přitom byla ještě podle loňského hodnocení považována za nejnebezpečnější celebritu. Do první pětky se také dostaly Jessica Bielová a Katherine Heiglová.

„Podvodné stránky často slibují, že uživatel zde najde její videa, obrázky nebo spořiče obrazovky. Pokud do vyhledávače zadáte dotazy jako „Heidi Klum”, „Heidi Klum and downloads”, „Heidi Klum and screensavers”, „Heidi Klum and hot pictures” nebo Heidi Klum and videos“, 9 % vrácených odkazů povede na weby, které se snaží distribuovat malware nebo se dopouštějí jiných podvodných aktivit,“ dodala mluvčí.

Seznam deseti nejnebezpečnějších celebrit podle statistik McAfee naleznete v následující tabulce:

Nejnebezpečnější celebrity na internetu
1.Heidi Klumová
2.Cameron Diazová
3.Piers Morgan
4.Jessica Bielová
5.Katherine Heiglová
6.Mila Kunisová
7.Anna Paquinová
8.Adriana Lima
9.Scarlett Johanssonová
10.Emma Stoneová, Brad Pitt a Rachel McAdamsová

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám