Hlavní obsah

Lidé se v březnu zajímali o zatmění Slunce i americký konvoj

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Průjezd konvoje amerických vojáků Českou republikou, zatmění Slunce, ale například i Česká Miss a mistrovství světa v biatlonu. To všechno byla témata, o která se lidé zajímali v březnu na internetu. Vyplývá to ze statistik vyhledávání společnosti Seznam.cz.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zatmění slunce pozorované v NorskuVideo: Reuters

 
Článek

„Letos v březnu rozhodně neplatilo rčení, za kamna vlezem. Už jenom proto, že byste propásli zatmění Slunce, které nebude mít obdoby dalších jedenáct let, i americký konvoj projíždějící Českem,“ uvedla Táňa Lálová, PR specialistka společnosti Seznam.cz.

„Ti, co přeci jen zůstali v pohodlí domova, určitě dospávali změnu času a krátili si dlouhou chvíli sledováním a hledáním informací o České Miss, Výměně manželek nebo mistrovství světa v biatlonu. To jsou jen namátkou témata, která dominovala březnovému pravidelnému Seznamu skokanů českého internetu,“ podotkla Lálová.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Českou Miss 2015 se stala Nikol Švantnerová z Českých Budějovic(uprostřed). Vlevo je Česká Miss Earth 2015 Karolína Mališová, vpravo Česká Miss World 2015 Andrea Kalousová.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v březnu 2015 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odrážejí aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách skokani.seznam.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce.

Největší skokani – březen 2015
Osobnosti
1.Matěj Dadák
2.Angel Wicky
3.Jitka Čvančarová
4.Tomáš Holý
Praktické dotazy
1.Zatmění Slunce
2.Změna času
3.MDŽ datum
4.Centrální evidence exekucí
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Česká Miss
2.MS v biatlonu
3.Ceny Thálie výsledky
4.Půlmaraton Praha 28. 3. 2015
TV pořady, filmy, seriály
1.Výměna manželek
2.Formule 1 přenosy
3.Policie Modrava online
4.Milenec lady Chatterleyové

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám