Hlavní obsah

Audiozprávy z Novinek nově také formou podcastů

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od léta mají návštěvníci zpravodajského serveru Novinky.cz, který provozuje Seznam.cz a vydavatel deníku Právo Borgis, možnost poslouchat obsah rubriky Komentáře a Události dne v audio podobě. Nově nyní mohou odebírat audiozprávy také automaticky formou podcastů.

Foto: Seznam.cz

Podcasty je možné poslouchat na chytrých telefonech, tabletech i klasických počítačích.

Článek

Podcasty nabízejí jednoduchý způsob, jak automaticky získávat aktuální záznamy relací klasických rádií, ale také nejrůznějších internetových pořadů. Přehrávat audiozprávy zvládnou programy pro chytré telefony a tablety (například Podcasts pro iOS a Podcast republic pro Android), stejně jako aplikace pro klasické počítače jako Winamp či iTunes.

„Chceme lidem maximálně zjednodušit přístup nejen k dennímu audio zpravodajství, ale také ke komentářům předních osobností popisujícím témata, jež hýbou českými i světovými médii. Pokud mají ve svém telefonu či počítači nainstalovanou podcastovou čtečku, mohou si každý den od 13.00 poslechnout aktuální události a každý pátek pak komentáře osobností,“ řekl Norbert Gulevič, produktový manažer Novinky.cz.

Podcasty Komentářů a Událostí dne je možné stahovat již nyní prostřednictvím odkazů níže. Majitelé operačních systémů iOS od Applu je naleznou také na iTunes. Poslouchat audiozprávy je možné samozřejmě také přímo na serveru Novinky.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám