Hlavní obsah

Zpravodajství Novinky.cz a Sport.cz můžete sledovat i ve vlacích Leo Express

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sledovat zpravodajství portálů Novinky.cz a Sport.cz, které provozuje Seznam.cz a vydavatel deníku Právo Borgis, mohou lidé nově přímo na palubě vlakových souprav Leo Express. Cestující navíc získají také informace o počasí.

Foto: Seznam.cz

Zpravodajství na palubě vlakových souprav Leo Express

Článek

„Od pondělí se cestující černozlatých vlaků na trase Praha–Pardubice–Olomouc–Ostrava–Bohumín mohou těšit na on-line zpravodajství serverů Novinky.cz a Sport.cz přímo na LCD obrazovkách ve vlakových soupravách,“ řekl Norbert Gulevič, produktový manažer Seznamu.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Podle něj mohou pasažéři získat přístup k aktuálním zprávám také pomocí vlakového intranetu, který funguje i v místech, kde není silné mobilní připojení k webu. Prostřednictvím intranetu bude navíc k dispozici také společenský on-line deník Super.cz.

„Kromě zpravodajství budou mít cestující možnost sledovat aktuální stav počasí v destinaci, kam míří, respektive v nejbližší zastávce. Nemělo by se tak stát, že je v cílové stanici překvapí déšť či sněhová nadílka,“ doplnil Gulevič.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám