Hlavní obsah

Na Mixér.cz jsou klipy slavných i méně známých kapel

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od spuštění hudební televize Mixér.cz, kterou provozuje společnost Seznam.cz, uplynulo již více než půl roku. Zástupci firmy hned na začátku slíbili, že se na webu budou objevovat vedle slavných také méně známé kapely. Nyní je na Mixéru už přes 40 originálních klipů takových kapel.

Foto: Novinky

Hudební televize Mixér.cz

Článek

„Denně nám chodí několik nabídek na to, abychom zařadili videoklip skupiny nebo jednotlivce do našeho playlistu. Bohužel ne všechny splňují naše podmínky, kterými jsou obrazová kvalita klipu a samozřejmě i kvalita hudby,“ popisuje Blanka Huňátová, editorka hudební televize Mixér.cz.

Mixér pravidelně přináší premiéry videoklipů. Až doposud jich bylo 13, objevili se v nich Toxique, Václav Neckář, Meky Žbirka či Kryštof. „Zároveň jsme připravili přes 22 speciálních playlistů. Ty buď upozorňují na nevšední hudební události, nebo je vytvářejí přední čeští umělci,“ doplnila Huňátová.

V minulém měsíci byl nejsledovanější klip Tylera Hamese Single Tear. Prvenství za nejvíc přehrání během jednoho týdne si drží Toxique se skladbou Turn me on.

Hudební televizi Mixér.cz naleznete zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám