Hlavní obsah

Nové MP3 přehrávače budou vypadat jako lego

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Homade vyrobila novou kolekci MP3 přehrávačů, které jsou na první pohled takřka k nerozeznání od kostek z populární dětské stavebnice lego. Sám výrobce na svých internetových stránkách tvrdí, že novinka je určena kromě nejmenších jedinců pro lidi, kteří obdivují legendární stavebnici. Upozornil na to zahraniční IT server Gizmodo.

Foto: Novinky

Lego MP3 přehrávač

Článek

Nový MP3 přehrávač není vybaven žádným displejem. Na jeho těle nalezneme pouze tlačítka pro zesílení hlasitosti, posunutí přehrávané sklady, přechod na další či předchozí skladbu a pauzu.

Foto: Novinky

Lego MP3 přehrávač

Na vrchní straně přehrávače je umístěn napájecí konektor, otvor pro připojení sluchátek a slot pro paměťové karty typu microSD. Novinka totiž není vybavena žádnou vestavěnou pamětí a skladby je v přehrávači nutné ukládat na paměťové karty.

Foto: Novinky

Lego MP3 přehrávač

Lego MP3 přehrávač je vybaven také vestavěnou Li-ion baterií, díky které dovede zařízení pracovat bez elektrické zásuvky až šest hodin. Novinka se prozatím prodává v zahraničí za cenu okolo 46 amerických dolarů, tedy v přepočtu necelých 900 korun.

Foto: Novinky

Lego MP3 přehrávač

Inspirace v dětské stavebnici je patrná také u nového stojánku na iPod, který začala před nedávnem firma Homade vyrábět. Tato dokovací stanice dokáže po připojení k externím reproduktorům přehrávat hudbu z přehrávačů společnosti Apple. Její cena činí v přepočtu 450 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám