Hlavní obsah

Novinky.cz mají svůj profil na Lidé.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komunitní služby na internetu jsou fenoménem dnešní doby. Lidé po celém světě pomocí nich hledají nové přátele nebo komunikují se známými, kteří mohou být klidně i na druhém konci zeměkoule. Pomocí sítí, jako je například oblíbená česká komunitní služba Lidé.cz, však můžete také pravidelně sledovat nejzajímavější tuzemské i zahraniční zprávy nejčtenějšího českého zpravodajského serveru Novinky.cz.

Foto: mif, Novinky

Novinky.cz mají svůj profil na komunitní síti Lidé.cz

Článek

Pokud chcete mít vždy přehled o čerstvých článcích na Novinkách, můžete sledovat náš profil na komunitní síti Lidé.cz.

Foto: mif, Novinky

Novinky.cz

Kromě odkazů na nejzajímavější zprávy jsou zde zobrazeny fotografie, na kterých si můžete prohlédnout, jak se měnil design Novinek od jejich spuštění.

Foto: mif, Novinky

Sport.cz

Prostřednictvím komunitní sítě Lidé.cz můžete sledovat také nejnovější zpravodajství serveru Sport.cz. A to ať už se jedná o přímý přenos hokejového zápasu, nebo čerstvé informace z Rallye Dakar.

  • Novinky.cz na Lidé.cz naleznete ZDE
  • Sport.cz na Lidé.cz naleznete ZDE.
Foto: Novinky

Novinky.cz na Facebooku

Již od listopadu můžete zpravodajství serverů Novinky.cz a Sport.cz sledovat také prostřednictvím komunitní sítě Facebook a mikroblogovací server Twitter. Od spuštění profilu na Facebooku si Novinky.cz získaly více než 3 700 fanoušků a Sport.cz přes tisícovku. [celá zpráva]

  • Novinky.cz na Twitteru naleznete ZDE
  • Novinky.cz na Facebooku naleznete ZDE.
  • Sport.cz na Twitteru naleznete ZDE
  • Sport.cz na Facebooku naleznete ZDE.

Zpravodajství Novinek můžete sledovat také z mobilu

Na mobilním telefonu si můžete přečíst i aktuální zpravodajství Novinky.cz. Koncept služby vychází ze stejného uživatelského prostředí jako ostatní služby seznamu. V nabídce mobilních Novinek jsou dostupné jednotlivé rubriky s přehledným členěním aktuálních článků včetně jejich archivu.

Současně je možné hledat články dle zadaných kritérií v celém obsahu Novinek. Služba zobrazuje k jednotlivým článkům také fotografie, popřípadě celou fotogalerii k danému tématu. V budoucnu bude obsah rozšířen i o podporu videa. Navíc články je možné si v mobilním telefonu uložit a následně kdykoli přečíst i bez nutnosti připojení na internet.

Mobilní verzi Novinek naleznete na adrese m.novinky.cz.

Reklama

Související články

Novinky.cz jsou na Facebooku i Twitteru

Nejčtenější český zpravodajský server Novinky.cz, který provozuje deník Právo a internetový portál Seznam.cz, zamířil na populární komunitní síť Facebook...

Výběr článků

Načítám