Hlavní obsah

Sims 3 v přípravě, nabídnou 700 miliónů variací Simíků

Novinky, adr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Electronic Arts oznámili podrobnosti ohledně jedné z jejich nejočekávanějších her, The Sims 3. Videohra vyvíjená tři roky navazuje na předchozí dvě série The Sims a The Sims 2. Těch se od uvedení na trh v roce 2000 prodalo přes 98 miliónů kopií ve 22 různých světových jazycích.

Foto: Novinky

Sims 3

Článek

V současné době jsou to právě Sims 3, kteří by měli na úspěch předešlých sérií navázat a stát se stěžejním produktem her s označením Sims.

V současné době jsou to právě Sims 3, kteří by měli na úspěch předešlých sérií navázat a stát se stěžejním produktem her s označením Sims.

Podle vývojářů se mohou Simíci 3 dostat až za hranice svých domovů, vejít do otevřených sousedství a ovlivňovat ostatní Simíky pomocí nového "osobnostního systému.“

Simík z třetí řady úspěšné hry Simsfoto: Novinky

Vzhled samotných Simíků bude už kompletně v rukou hráčů, slibují vývojáři. Vytvořit Simíka má být velmi snadné kromě postavy prý půjde doladit i jednotlivé rysy jejich obličeje, upravit sestřih vlasů a vybrat odstín barvy pleti; vše z nepřeberného výběru možností.

Změnit je možné i charakter

Mimo vzhledu půjde upravovat také charakter virtuálních Simíků. S širokým výběrem povahových rysů, které se mohou vzájemně kombinovat, tak čeká na hráče více než 700 miliónů kombinací Simíků.

Sims 3foto: Novinky

Vytvoříte tak nejen opravdu vlezlou matku postiženou kleptomanií, která si libuje v tom strkat nos do cizích záležitostí, ale také zbrklého rockera, jehož přirozená neurvalost a dětinská povaha mu brání v úspěšné schůzce s vyvolenou slečnou.

Neomezené úpravy

Nástroje v Sims 3 usnadní každému upravit cokoliv a kdekoliv. Od podlah ke květinám, od módy k pohovkám, od tapet k roletám atd. Simíci mohou přeměnit svůj domov v přepychovou luxusní rezidenci, v mládenecký dům nebo v půvabnou chalupu.

„Hráči budou uchváceni mírou reality v Sims 3,” tvrdí Ben Bell, výkonný producent Sims 3.

Reklama

Výběr článků

Načítám