Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 7. března 2017

Novinky, sojka

Naše slzy oklamou nejdřív naše okolí a pak nás samé

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Kritiky ve firmě vykolejíte nadhledem a přesnou argumentací, zbavenou emocí. Nepřátele asi zcela neumlčíte, ale silně zapůsobíte na nadřízené. Zamilovaní by měli začít myslet na to, kam večer pozvou svoji lásku. 

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Krotit musíte tendenci rychle měnit názory a postoje. Vaše okolí, ať již v práci nebo doma by to neslo značně nelibě. Shodit se můžete i před kamarády a sousedy. Důsledně se držte moudrosti : Mluviti stříbro, mlčeti zlato.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Narazíte na příležitost naučit se něco nového, což se vám může již odpoledne nebo k večeru hodit. Vyžaduje to zatnout zuby a naslouchat radám lidí, kteří ví, o čem mluví. Chvílemi to bude k nevydržení, ale vyplatí se to.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Neodsuzujte kolegy a známé, kterým se momentálně nevede. Raději jim nabídněte pomoc podle svých možností. Berte to jako vklad, možná riskantní, do budoucnosti vašich vztahů. Kdoví, kdy je budete potřebovat.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Před hloupým klopýtnutím vás zachrání náhoda. Věřte intuici a nemůžete udělat chybu. Hlavně se nedejte ovlivnit názory lidí z okolí. Buďte sami sebou. Chystáte-li se k právníkovi nebo k soudu. Nepřehánějte to s požadavky.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pozorně naslouchejte dětem a partnerovi. V mnohém mohou mít pravdu a vám určitá dávka sebekritiky jen prospěje. Postavení Luny s Uranem napovídá, že potřebují přesvědčivý důkaz, že je alespoň někdy berete vážně.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Marně byste protestovali proti šéfovu rozhodnutí. Lepší bude se stáhnout a mlčet, případně podržet kolegu, který odvážně půjde s kůží na trh. Roli mučedníka klidně přenechat někomu jinému. Nemusíte být u všeho.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

V metru, autobusu nebo ve vlaku vás zaujme pohledná osoba opačného pohlaví. Zkuste sebrat odvahu a pozvat ji na schůzku. Pohyb Venuše slibuje, že půjde o osudové setkání. Pozor při chůzi po rušných komunikacích.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Po relativně klidném dopoledni přijde velice rušné odpoledne. Šetřete proto síly, aby vás po obědě nic nezaskočilo. Vnitřně máte na zvládnutí prakticky čehokoli, co přijde, ale počítejte s tím, že vám jistý člověk může, symbolicky, vrazit nůž do zad.    

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nikoho nepoučujte, i kdyby dělal sebevětší hloupost. Narazíte na typ, který má svojí hlavu a považuje se za nechytřejšího na světě. Zbytečně byste si řekli o nepříjemnosti. Pečlivě volte vhodnou kosmetiku. Může vás potrápit alergie.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nic nenechávejte na poslední chvíli. Během dne se vám nakupí spousta povinností, takže by nebylo divu, kdybyste zanedbali něco důležitého. Za zády přitom budete mít neustále osobu, která čeká na vaše sebemenší klopýtnutí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Projevy přízně vás překvapivě zahrne někdo, kdo si vás dosud nijak zvláště nevšímal. Jupiter radí reagovat rozvážně, ponechat si čas na odhadnutí jeho skutečných úmyslů. Nebylo by divu, kdyby se vám ani trochu nelíbily.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám