Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 26. září 2017

Novinky, sojka

Chceš-li se dopustit hříchu, jednej rychle a potichu

Článek

 BERAN (21. 3.–20. 4.)

Podaří se vám dokončit práci, která vám už začínala jít pořádně na nervy.  Odměna by měla stát za to, ale budete se muset důrazně připomenout. Sám od sebe vám toho nikdo moc nedá. Volné chvíle věnujete opačnému pohlaví.

BÝK (21. 4.–21. 5.)

Při jednáních a pracovních schůzkách nevytahujte eso z rukávu hned v prvních minutách. To byste příliš neuspěli, druhá strana se vám vysměje. Nehádejte se s nadřízenými, prozíravější bude počkat, až budou mít lepší náladu.

BLÍŽENCI (22. 5.–21. 6.)

Doba nepřeje novým plánům. Nespěchejte s realizací představ, které obsahují sebemenší riziko. Navíc se příliš snadno nadchnete pro cokoli jen proto, že toužíte po změnách. Planety varují před podlehnutí většinovým názorům.

RAK (22. 6.–22. 7.)

Nezapomínejte, že pravda může být někdy hodně krutá. Názory, které se mohou někoho citelně dotknout, vyjadřujte opatrně, s velkým taktem. Podaří se vám ukončit záležitost sahající svými kořeny daleko do minulosti.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Určitá nejistota a nestálost jsou důsledkem postavení Marsu se Saturnem. Vyhněte se jednání s lidmi, o kterých víte, že překypují sebevědomím. V těchto dnech na ně nemáte a snadno vás přemluví k něčemu, na co doplatíte.

PANNA (23. 8.–22. 9.)

Zkuste se po většinu dne usmívat a brát věci s nadhledem. Významně vám to usnadní jednání s lidmi, které uvidíte poprvé v životě, a záleží na tom, jaký na ně uděláte dojem. Potěší vás dopis od přítele nebo příbuzných.

VÁHY (23. 9.–23. 10.)

Záležitost, která vám leží v hlavě, se s pomocí postavení Merkuru s Jupiterem vyřeší sama, aniž byste se museli mimořádně snažit. Pozor na osobu vtírající se do vaší přízně. Nelze vyloučit, že má své sobecké, postranní úmysly.

ŠTÍR (24. 10.–22. 11.)

Ve firmě dojde k sporu, jehož důsledky by mohly dopadnout i na vás. Bylo by prozíravé se někde schovat a trpělivě čekat na zklidnění situace. Naštěstí vás nezklame intuice a uděláte přesně to, co se od vás očekává.

STŘELEC (23. 11.–21. 12.)

Rozhodnete se pro přímou konfrontaci s osobou, která vám neustále vnucuje nesmyslné představy. Budou létat hromy a blesky, ale atmosféra se vyčistí a vám se začne volněji dýchat. Rozzlobí vás polopravdy mladších dětí.

KOZOROH (22. 12.–20. 1.)

Planety doporučují skoncovat se vším, co se nepovedlo a nemá šanci na úspěch. Zbytečně byste plýtvali energií, kterou lze využít efektivněji jinde. Takový problém to zase nebude, protože se vám v hlavě rodí nové skvělé nápady.

VODNÁŘ (21. 1.–20. 2.)

Zlepší se vaše finanční situace a vzrostou naděje na stabilizaci postavení v práci. Investujte také trochu do sebe, do svého vzhledu a vzdělání. A to tím spíše, že podzim bude ve vašem pojetí hodně vzrušující a romantický.

RYBY (21. 2.–20. 3.)

V práci si získáte sympatie přiznáním, že se na nějaký úkol necítíte. Šéf to ocení a kolegové vás podrží. Domácí bouřku vyvolá necitlivá poznámka některého z příbuzných. Bude třeba uklidnit rozzlobeného partnera.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám