Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 22. srpna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro užitek je větším nebezpečím škudlení než štědrost

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Hlavní je přečkat prvních pár kritických hodin bez větší úhony. Tip, o kterém stojí zato přemýšlet, dostanete kolem oběda. Může jít o nové místo i investici, která by vás rychle zbavila největších finančních starostí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Potíže dospívajících dětí řešte hned, naléhavě potřebují vaši podporu. Na menší společenské akci potkáte někoho, s kým si od prvních chvil skvěle porozumíte. Můžete se stát dobrými přáteli nebo navázat nenáročný románek.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Přestanete trpět přehnanými obavami ze slabé kondice rodinné kasy. Možná opravdu vyčerpáte všechny rezervy, ale ti, které obdarujete a potěšíte, vám to brzy několikanásobně vrátí. Stále také žije naděje na nečekaný příjem.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Proměnlivou situaci v novém milostném vztahu vyvolá partnerova náladovost. Opatrně s přijímáním dalších závazků a spřádáním nereálných plánů. Víc již toho neunesete a nezvládnete. Budete-li ignorovat varování přátel, řeknete si o malér.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nepřehánějte to se svými plány, držte se při zemi. Planety nestojí nejlépe, budete to mít i bez toho těžké. Jenom se budete zbytečně stresovat. Na vaše rozhodné slovo v jisté záležitosti čekají jak dospívající děti, tak partner.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Vaše pracovní plány změní nečekané rozhodnutí vedení firmy. Je nutné se projevit, nebát se nést kůži na trh. Byl by hřích nevyužít silné vlny kosmické energie. Kariérní postup vám usnadní absence ambiciózních kolegů.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pozor na sliby neodpovědných lidí. Zbytečně byste žili v bláhové naději, že někdo něco udělá za vás. V zaměstnání vám bude chybět obvyklý rozmach. Odmítnete se zúčastnit bouřlivé diskuse kolegů a půjdete vlastní cestou.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pohyb Uranu uspíší dokončení rozhovorů s obchodními partnery a klienty. Představuje to velkou naději na vylepšení vašeho bankovního konta. Již brzy budete schopni realizovat své finančně náročné představy.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Vypjatá situace v zaměstnání vám umožní přijít na kloub příčině nedůvěry nadřízených. Asi vás nepřekvapí, že svoji roli v tom hraje kolega, který vám hází klacky pod nohy.  Zábran vás zbaví vibrace Marsu, takže se hlasitě ozvete.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vcelku klidná atmosféra ve firmě vám umožní vystačit si s minimem aktivity. Luna s Venuší předpovídají, že si budete skvěle rozumět především s osobami opačného pohlaví. Značně vám to usnadní plnění pracovních povinností.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Planety radí pohybovat se v práci s úsměvem na rtech. Na nadřízené udělá váš optimismus dojem. Vzhledem k jejich ambiciózním plánům nejste bez šance, že vás zařadí mezi lidi, se kterými musí při realizaci svých představ počítat.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Budete velmi aktivní a důslední. Jakmile se pro něco rozhodnete, nikdo vám to nevymluví. Přinese vám to pozoruhodné výsledky. Největší šanci na úspěch máte v dopoledních hodinách. Znamená to nutnost jet od rána na plné obrátky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám