Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 17. ledna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Život je tragédie pro toho, kdo cítí, a komedie pro toho, kdo myslí

Článek

BERAN ( 21.3. -20.4.)

Poněkud divný pocit budete mít po jednání s novým obchodním partnerem nebo vedoucím. Nepodléhejte panice příliš brzy. Dopřejte mu ještě trochu času, aby se rozkoukal, případně jste si na sebe zvykli.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Neodmítejte pochvalu nebo jiné uznání. Plně si je zasloužíte. Falešná skromnost není na místě. Co by za to jíní dali. Půjdete-li sportovat, nesmíte se šetřit. Přebytečná kila musí bezpodmínečně pryč. Předveďte svoji pevnou vůli.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nekupujte zajíce v pytli. Známý vám bude nabízet vánoční dárek, který nechce nebo nepotřebuje. Pořádně si ho prohlédněte, něco je tutově špatně. Zamilovaným svítá naděje na prohloubení dosavadního vztahu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nezříkejte se pomoci přátel ani kolegů. Nevíte, jak náročný úkol vás čeká. Postavení Luny s Jupiterem varuje, že se vám hodí každá hlava, každá ruka. Nehezké představy budete mít v souvislosti a namyšleným příbuzným a jeho plány.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Konečně najdete věc nebo poznámky, které jste ke konci roku někam založili. Úkol, který máte před sebou, bude rázem snazší. Pobaví vás údajné změny v okolí bydliště. Slyšeli jste o nich již několikrát, ale pokaždé skutek utek.   

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Ostře se s někým pohádáte kvůli svým potomkům. Jeho nehoráznost a hrubé chování vás pořádně vytočí. V práci proběhne dlouhá porada, takříkajíc o ničem. Planety radí se neprojevovat, chytřejší bude počkat na reakce spolupracovníků.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nezlobte se na známé, kamarády ani příbuzné, kteří se zpozdí na domluvenou schůzku. Pro jednou byste mohli věřit, že mluví pravdu. Nevyvolávejte zbytečně rozepře. Byla by věčná škoda narušit slibnou vstřícnou atmosféru.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zatímco lidé kolem vás se budou marně namáhat najít řešení jistého problému, najdete ho za pár minut. Možná konečně dosáhnete toho, že si vás nadřízení všimnou a přidělí vám funkci, kterou si již dávno zasloužíte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12,)

V koncentraci vám brání negativní vibrace Saturnu. Nepouštějte se do ničeho náročnějšího. Všechno doděláte později. Pár restů ještě nikoho nezabilo. Náramně se vám bude líbit večer ve společnosti. Získáte sympatie nejhezčí osoby.

KOZOROH ( 22.12.- 20.1.)

Pokud budete mít čas a obejdete pár obchodů, trefíte na zajímavé slevy. Berte to jako skvělou šanci doplnit si šatník. Partnerovi rodiče vás překvapí poměrně originálním nápadem. Měli byste ho seriózně promyslet. Něco na něm bude.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Konkurenční firma přijde s nabídkou, na první pohled velice lákavou. Na vás však dnes nikdo nemá, okamžitě chystaný podraz prokouknete. Potíž je v tom, že šéf vám neuvěří a rozhodne se jednat na vlastní pěst.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Počítejte s drobnými rodinnými potížemi. Hlavně nesmíte propadnout dojmu, že se proti vám všichni spikli. Již odpoledne bude všechno jinak. Pokud se vás kamarádi zeptají, jak to máte s plněním novoročních předsevzetí, moudře mlčte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám