Hlavní obsah

Horoskopy na středu 10. února 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na rukou jsou cennější mozoly než vonný olej

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Postupně poklesne váš zájem o záležitost, která vás v minulých dnech intenzivně zaměstnávala. Budete-li se po práci věnovat sportu, nepřeceňujte svoji obratnost a fyzické síly. Pohyb Uranu věští událost, která vás vyvede z míry.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

V trvalý svazek se může změnit známost, kterou považujete za pouhý románek. Pro zadané je to signál, aby rychle hledali cestu zpátky. V práci se změní okruh spolupracovníků. Dávejte pozor, aby někdo nevzal vážně to, co řeknete žertem.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Rozvážným chováním vás překvapí přítel, proslulý lehkomyslností a zbrklostí. Nezahrávejte si s city blízkých osob, nepokoušejte se vzbudit v partnerovi žárlivost. Mělo by to ošklivou a dlouhou dohru. Pozor na marnivost při oblékání.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nebuďte při zdi, planety vás vybízejí k větší aktivitě. Stojí za to důrazně přidat a sáhnut po všem, po čem upřímně toužíte. Nedejte se svázat konvencemi. Nezapomeňte vyjádřit vděčnost každému, kdo vám s něčím pomůže.   

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Všech problémů se nezbavíte, ale budete se cítit lépe, než včera. Čekají vás vzrušující příhody a poznáte sympatické lidi. Potkáte se s někým, kdo vás bude obletovat a zasypávat pozornostmi.  Domů se vrátíte hodně pozdě.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Byl by hřích nevyužít přízně planet a nechat si uniknout nabízenou šanci. Mějte na mysli, že stávající konstelace planet nepotrvá věčně. Důležitou pracovní záležitost dotáhnete do konce jen díky vztahům s vlivnou úřední osobou.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Věřit můžete novým známým. Budete mít štěstí a potkáte někoho, kdo je naladěný na stejnou vlnu jako vy. Do velkého světa vás zláká Saturn. Dobře se pobavíte na cestách i při společenských akcích. S flirtováním to bude slabší.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Když už by vás dnes mělo něco mrzet, tak fakt, že jste zbytečně utratili spoustu peněz. Než slíbíte šéfovi nebo partnerovi, že převezmete novou povinnost, na chvíli se zamyslete. Jupiter varuje, že vám brzy dojdou síly.  

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Při přijímání důležitých rozhodnutí se nemůžete řídit výlučně rozumem, pozorně naslouchejte i svému vnitřnímu hlasu. Kritický moment přijde naprosto nečekaně. Budete mít štěstí na milé, příjemné lidi. Uděláte na ně silný dojem.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Při plánování volných chvil se nemusíte držet vyšlapaných cestiček. Vzrušující příhody a různé atrakce vás čekají spíše tam, kde se ocitnete poprvé. Venuše s Lunou vám přejí, můžete očekávat oživení v milostných vztazích.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Ne všechno se vydaří tak, jak si představujete. Určitě bude jistější s ničím nespěchat a v kritických chvílích ponechat věcem volný průběh. Počítejte s tím, že nečekané události budete prožívat více než by bylo zdrávo.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

K příhodě s nejasným koncem může dojít někde dál od domova. Postarejte se, abyste měli v pořádku vůz a jistou finanční rezervu. Potrápit vás mohou opakované pokusy partnera přemluvit vás k něčemu, do čeho se vám nechce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám