Hlavní obsah

Horoskopy na středu 10. prosince 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Věrný přítel je medicínou duše

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Okolní atmosféra napomáhá vytvoření hezkých mezilidských vztahů. Nebylo by divu, kdyby vás jistá osoba zaujala natolik, že jí začnete nadbíhat. Musíte však být opatrní, flirtování v práci by vám nadělalo problémy, kterým je lepší se vyhnout.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Blíží se konec roku, v zaměstnání se vyhrotí situace kolem odměňování. Hrozí vám, že vás byste měli sehrát roli nárazníku mezi kolegy a nadřízenými. Moc byste si tím neposloužili. Jestli to půjde, raději zmizte hodně daleko.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Překvapivě vám půjde na ruku jeden z nadřízených. Lepší atmosféra na pracovišti se výrazně projeví při plnění povinností. Snažte se udržet si sympatie kolegů. Nevěřte tomu, že nikoho nepotřebujete a na všechno stačíte sami.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Příkladně si poradíte s projevy nepřízně a kritickými poznámkami. S pomocí ironie je dokážete natolik zlehčit, že se obrátí proti vašim rivalům. Několik po sobě jdoucích nepříjemných rozhovorů vás však fyzicky i psychicky vyčerpá. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Na první pohled zřejmé věci se zamotají a obchodní partneři, přátelé i sousedi začnou zpochybňovat vaše zkušenosti a názory. Jupiter doporučuje držet se dřívějších rozhodnutí. Až přijdou k rozumu, tak se vám omluví.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Dnešek bude zajímavý, plný zážitků. Okolní atmosféru silně ovlivňuje konstelace Jupiteru a Venuše. Pár hodin volna navíc získáte díky tomu, že vám odpadne nudná schůzka nebo pracovní jednání. Využijete je naprosto dokonale.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Budete nuceni improvizovat a chvílemi spoléhat na lidi, které pořádně neznáte. Vaši intuici čeká těžká zkouška. Z míry by vás mohly vyvést partnerovi neobratné dotazy, motivované špatně skrývanou žárlivostí. Někdo vás pomluvil.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Neukvapte se s odpovědí osobě, která s oblibou slídí po cizích tajemstvích. Bude se k vám lísat jen proto, aby vás vzápětí pomluvila nebo zradila. Dostat se do řečí je to nejhorší, co by se vám mohlo před Vánocemi stát.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Venuše věští drobné potíže v citových vztazích. Může jít o projev rostoucí nervozity z odpovědnosti před kvapem se blížícími svátky. Stačí se zklidnit a přestat si dělat zbytečné starosti, že něco přehlédnete nebo nestačíte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Díky neobvyklé shodě náhod dosáhnete cíle, který se už zdál do konce roku nedosažitelný. Zvedne vám to náladu a znásobíte svoje aktivity. Partner a děti nevyjdou z údivu, kde se ve vás bere další a další vlna energie.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vypořádáte se s lidmi, kteří vám nepřejí a přehlížejí vaše úspěchy. Dozvíte se o zajímavém místě, volném po novém roce. Máte-li zájem, měli byste udělat první krok. Konstelace Merkuru s Uranem vypadá poměrně nadějně.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ve vašem okolí dojde k změnám, které jste nedávno předpověděli, ale skoro nikdo vám nevěřil. Teď se budou dotazy na váš názor jen hrnout. Nyní je na vás, abyste se důstojně odmlčeli, ať si každý nedůvěřivec poradí sám.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám