Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 15. července 2015

Novinky, sojka

Láska ukazuje cíl života, rozum prostředky, kterými je možné jej uskutečnit

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Přínosem pro vaši fyzickou a psychickou kondici bude nadcházející cesta nebo výlet. Nedejte se odradit chaotickým začátkem a první podivnou příhodou. Nelekněte se drzého pokusu staré lásky o návrat. Dáte jí lekci.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Přepadová návštěva přátel nebo příbuzných nebude náhodná. Určitě vám neunikne jejich podivné chování. Brzy se dovtípíte, že něco potřebují, ale neví jak vám to naservírovat. Není třeba vyzvídat, po chvíli se rozpovídají.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pokud někam pojedete, ověřte si technický stav vašeho vozu, případně si ještě jednou projděte časový harmonogram jízdy. Pohyb Jupiteru nabádá k předvídavosti a opatrnosti. Na okolní dění se dívejte optimisticky.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nedáte se pobláznit nápady známých a půjdete svojí cestou. Později budete jen nevěřícně kroutit hlavou, jakých jsou schopní hloupostí. Nadcházející setkání vás sblíží s někým, kdo se ukáže, jako zdroj originálních nápadů.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pár milých překvapení věští pohyb Luny. Platí to zejména v případě zamilovaných, kteří zatím marně hledají cestu k svému idolu. Rozhodnost prokážete ve chvíli, kdy se vás pokusí lapit do svých sítí jistý vychytralý podvodník.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Upravit plány vás přinutí naléhání přátel či hrozba sporů v rodině. Vezmete to jako nevyhnutelné zlo a uděláte, co je třeba. Nezapomeňte všechny předem důrazně varovat, že za případné následky nenesete odpovědnost.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Ostře vyjedete na osobu, kterou nemáte rádi. Bohužel se může stát, že v tom, co bude říkat, bude hodně pravdy. Bylo by proto lepší se ovládat a zůstat nad věcí. Třeba i malý konflikt zanechá negativní stopy na vaší psychice.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Překvapivé novinky připlynou z okruhu blízkých příbuzných. Nic nekomentujte a trpělivě počkejte, co se ze všeho vyklube. K všeobecnému překvapení to nemusí skončit špatně. Těžká domluva bude s neukázněnými potomky.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Vnímaví budete k trápení a potížím lidí z bezprostředního okolí. Nikoho neodmítnete, nikdo od vás neodejde s nepořízenou. S nadhledem berte kritiku partnera. Někdo vám závidí váš vztah a bude mu našeptávat nehorázné pomluvy.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

S úsměvem na rtech dokážete každého přesvědčit, že máte pravdu. Přestože se rozhovor uskuteční v přátelském duchu, bez zvyšování hlasu, dosáhnete nakonec svého. Nekritizujte cizí děti a zvířata. Klesne vaše oblíbenost.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Předcházet si vás začne osoba opačného pohlaví, jejíž úmysly nemusí být zrovna nejčistší. Buďte opatrní, nepropadejte euforii a nepřehánějte to s vstřícnosti. Mnohé nasvědčuje tomu, že budete opakovat starou chybu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Zaskočí vás partner, který přijde na něco, s čím jste mu nehodlali svěřit. Pomůže vám aura Luny, která oživí kouzlo vaší osobnosti, takže nakonec dopadnete dobře. Při hře s dětmi se nemůžete tvářit otráveně, zkazíte jim náladu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám