Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 4. srpna 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Drobné potíže se nedrží toho, kdo na ně nemá čas

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nápaditě se vyrovnáte s překážkou bránící vám v realizaci obchodní nebo finanční záležitostí. Jak velkou věc jste dokázali, vám dojde až poté, co zjistíte, jak utěšeně narostlo vaše bankovní konto. Jde o příležitost, která se nemusí opakovat.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nečekanou vstřícností vás potěší nový idol, který ochotně přijme vaše pozvání. Do úspěšného konce dotáhnete jednání o obnovení či prodloužení důležité smlouvy. Potěší vás zlepšení atmosféry v rodině. Partner bude mnohem vstřícnější.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nehoňte se za kariérou. Teď v létě by to bylo jednak předčasné, jednak zbytečné. Mars varuje před střetnutím s osobou, která si nebere servítky a dokáže být hodně zlá. Zbavíte se nevhodného studu a osmělíte se v milostných záležitostech.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Drobné překážky se objeví v práci, ale s výjimkou jediné je pomalu a jistě odstraníte. Znechutí vás chytračení neschopných a líných kolegů. Nemá však smysl se s nimi hádat. Uran radí se místo toho vydat k vodě nebo do lesa.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Můžete pokračovat v nastoupené cestě. Překážky budou čím dál menší. Chce to jen trpělivě čekat a dělat to, co se od vás očekává. Možnost si zaflirtovat, budete mít hned po obědě nebo brzy večer. Seznámíte se s vaším ideálním typem.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Na nudné poradě, stejně jako při bouřlivé výměně názorů, se snažte udržet nad věcí. Už to lepší nebude, měli byste si zvyknout. Pochválí vás šéf, ale že by vám dal pár korun navíc, to by se musel stát opravdový zázrak.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

S optimismem, který vám vlévá do žil Jupiter, vás sotva co rozhodí. Budete hýřit aktivitou a nápady, vaše okolí nestačí žasnout. Vaší činorodosti si všimne někdo, na kom záleží, kdo by vám mohl dopomoci k rychlejší kariéře.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nenaříkejte nad podivným osudem své žádosti na úřadech. Mohli jste to předvídat. Je nutné jít na to jinak, s pomocí vlivné přímluvy. Vynikajícím lékem, který vám dá zapomenout na všechny strasti, bude úspěšná milostná schůzka. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pomůžete někomu, kdo se ukáže jako vděčný dlužník. Tím, že na tom není momentálně nejlépe, se nedejte zmást. Ocitnete se v palbě kritiky oponentů. Je třeba reagovat na úrovni. Křikem a uštěpačností si jen uškodíte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Ve sporu s příbuznými nespoléhejte na partnerovu podporu. Nebude si jistý, co má dělat a na čí stranu se postavit. Možná ho nepřesvědčily vaše argumenty. Jste roztržití a nesoustředění, nemáte daleko k povrchním, zbrklým rozhodnutím.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nepouštějte se do řešení příliš složitých problémů, jenom je ještě víc zamotáte. Tolik času, abyste museli vyřešit všechno už dnes, nemáte. Klidně riskujte i nevlídné, znevažující poznámky kolegů a nadřízených. Zásadní je neudělat chybu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pořádně vás vytočí cizí, nejapné pokusy ovlivňovat vaše záležitosti. Příčinu svých problémů znáte velmi dobře na to, aby se vám v nich ještě někdo šťoural. Problém je v tom, že vám chybí buď, peníze nebo odvaha. Východisko vám naznačí Merkur.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám