Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 4. listopadu 2016

Novinky, sojka

Nerozumní nabývají rozumu neštěstím

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nepříjemně se vás dotknou neoprávněné výčitky partnera. Budete značně rozmrzelí. Možná dojde k ostřejší výměně názorů. S omluvou jednoho z vás se počítat nedá. Usmíří vás společný oběd nebo večeře v lepším podniku.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Je zbytečné o čemkoli diskutovat s ignoranty. Jenom vás popletou a odvrátí vaši pozornost nesprávným směrem. Dostanete návrh na zajímavou cestu. Pečlivě zvažte datum odjezdu, musíte být v naprosté pohodě.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nechtějte od kolegů, přátel a rodiny víc, než vám mohou nabídnout. Projeví se u vás jisté sobectví a pohodlnost, které budete překonávat jen s největším vypětím. Nevěřte tomu, že některé povinnosti lze odložit na vhodnější dobu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Stanete se terčem ostrých útoků. Nespoléhejte na sliby kolegů a nadřízených, že vás podrží. Čeká vás ošklivé zklamání. Nepřehánějte to s výdaji. Jak doma, tak ve firmě dojde k velkým zmatkům, vyžadujícím hotovost.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Příjemné chvíle prožijete ve společnosti opačného pohlaví. U srdce vás zahřeje zjištění, že upadající známost nabírá nové, nadějné obrátky. V práci se vrátíte k nepříjemné záležitosti. Podaří se vám ji smést ze stolu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Klidný průběh bude mít návštěva příbuzných. Pokud hrozil nějaký konflikt, zaženete ho tím, že se vyhnete ožehavým tématům. Venuše důrazně varuje před flirtováním se spolupracovníky. Zaplete se s někým, kdo vám později nedá pokoj.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Problémy budou s dospívajícími dětmi. Něco si umanou a vaše rady a příkazy půjdou mimo ně. Bude nutné zamyslet se nad tím spolu s partnerem. Planety přejí schopným. Máte šanci vystoupit ze stínu aktivnějších kolegů a spolužáků.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Konstelace Luny se Saturnem představuje hrozbu partnerských konfliktů. Berete-li nynější vztah vážně, musíte se naučit občas ustoupit. Dočasným kompromisem získáte víc, než tvrdohlavým trváním na svém.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nelze vyloučit, že si budete muset něco odříct. Práce budete mít nad hlavu a nikdo vám výrazně nepomůže. Venuše přináší nadějnou příležitost nezadaným. Pokud najdete odvahu a oslovíte svůj idol, neřekne ne.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Dávejte pozor, abyste neudělali chybu, na kterou čekají nepřátelé a konkurenti. Dráha Neptunu představuje nemalé potíže. Dusno bude večer u vás doma. Partner pro vás má nepříjemné otázky na tělo. Nepokoušejte se lhát.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Je na čase dokázat, že máte na víc, než si myslí nadřízení a učitelé. Stačí se pozorně dívat a nahradit kolegy či spolužáky, kteří na chvíli ochabli ve svém úsilí. Neurčité potíže se objeví ve vztazích s rodiči či prarodiči.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nemůžete úspěšně působit na všech frontách, na kterých hodláte bojovat. Významného úspěchu dosáhnete odpoledne. Dokončíte věc, se kterou se dlouho nedařilo pohnout. Dotkne se vás sobecké chování přítele.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám