Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 2. října 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo se chválí, sám se hyzdí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Úspěšný bude pokus dostat se mimo vyběhané koleje, dokázat a udělat něco mimořádného. Šanci k tomu dostanete jak v zaměstnání, tak v milostných vztazích. Teď jen, abyste na poslední chvíli nezpanikařili a necouvli.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Přesně odhadnete, kde je třeba se klanět a kde bouchnout do stolu. Náhlá perspektiva románku s bývalou kolegyní nebo spolužákem vás nijak nenadchne. Vibrace Luny vám napoví, že by váš vztah netrval nijak dlouho.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Partner přizná, že mu nesedí někdo z vašich známých. Představuje to nutnost změny plánu na dnešní den, případně večer, nebo odvolání nějaké návštěvy. Pohoda ve vašem vztahu vám to však bohatě vynahradí.  S prosbou o pomoc přijde kolega.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pohnete se záležitostí, která se vleče už delší dobu. Podmínkou je, že si všechno srovnáte v hlavě a budete hovořit jasně a věcně. V žádném případě si nemůžete dovolit odmítnout rozumný kompromis. Navážete nové, cenné kontakty.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pomůže vám náhoda a planetární konstelace. Otevírají se před vámi dveře do lákavé společnosti. Ani sebevětší hora povinností vám nezabrání, abyste nelaškovali s přitažlivou osobou opačného pohlaví. Bude-li zadaná, bude to napínavé.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Záležitost, kterou jste téměř odepsali, se znovu vynoří, ale její vývoj vám udělá radost. Ti, co vám nevěřili, budou jen nevěřícně zírat. Určitě vám ale přitom přijde vhod pomoc někoho, koho zatím přehlížíte a podceňujete.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zbavte se škodlivých předsudků a antipatií. Vážně by to ohrozilo vaši možnost rozvinout společenské kontakty. Šéfova špatná nálada se odrazí v chování kolegů. Nebylo by divu, kdyby došlo k sporu, ve kterém si nepovedete nijak mimořádně.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dnešní předsevzetí realizujte hned po příchodu do práce. Nezapomeňte se přitom usmívat i na kolegy, které nemáte zrovna v lásce. Přinejmenším nebudou překážet. Při kolektivních sportech si dávejte pozor na zarputilé soupeře.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pozor na to, abyste nerozdávali rady, o které nikdo nestojí. Může to vést ke konfliktům s okolím, ať již se spolupracovníky nebo vašimi blízkými. Ne všichni jsou přesvědčeni, že jste vedeni nesobeckými, ušlechtilými pohnutkami.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

V milostných vztazích nespoléhejte na výmluvnost, jsou i jiné způsoby přesvědčování. Marně budete známému rozmlouvat nesmysl, se kterým za vámi přijde. Nejen to, bude se zároveň dožadovat, abyste se podíleli na jeho realizaci.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Merkur vám pomůže najít správné řešení úkolu, který se ukáže nad vaše síly. Vyhněte se větším nákupům. Vaše schopnost vydělávat, je silně pozadu za rychlostí, s jakou utrácíte. V lásce to bude chtít více diplomacie.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Více rozvahy a větší odstup při navazování nových kontaktů doporučuje Merkur. Jste náchylní tolerovat i takové lidské vlastnosti, které byste neměli. Opatrně s vyjadřováním vlastních, zejména kritických názorů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám