Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 4. října 2015

Novinky, sojka

Člověk, který nemá sám přednosti, závidí obvykle přednosti jiným

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Hodláte-li strávit neděli na chalupě fyzickou prací, dejte se do díla, dokud ještě cítíte formu. Dlouho vám totiž nevydrží. Snaha rychle odstranit problém, který si způsobil někdo z příbuzenstva, moc úspěšná nebude.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Mohli byste si udělat společný výlet s kamarády. Vezmete-li i rodiny, nebude o legraci nouze. Ani nemusíte jezdit někam moc daleko. U starších ročníků nelze vyloučit indispozici způsobenou rozčilením. Zbytečně. Nic se nejí tak horké.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Hnacím motorem vaší aktivity je silná kosmická energie. Směle se pusťte do povinností, které jste zatím odkládali. Všechno půjde samo. Stále přetrvává dobrý dojem, jaký jste udělali na jistou osobu. Vaše pozvání na sklenku vína by ji potěšilo.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Máte-li něco proti příbuzným a sousedům, je ten správný den k tomu, otevřeně jim to sdělit. Buď to přijmou nebo ne, ale nakonec se vám uleví oběma. Opět se kolem vás začne točit někdo, koho jste nedávno odmítli.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Velký úspěch můžete sklidit tam, kde ocení vaši fantazii, smysl pro krásu a harmonii. Pár pečlivě formulovaných názorů a vhodně volených slov udělá v jisté společnosti zázraky. Slabší to bude s uskutečněním vašich milostných plánů.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Těžkou práci budete mít s dlužníky. Pokud na ně pořádně nepřitlačíte, budou samá výmluva a stýskání. Nedejte se vyprovokovat osobou, které na vás žárlí a závidí vám i nos mezi očima. Levně koupíte starší elektrické náčiní.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Před větším fórem lidí se představíte jako inteligentní a zábavní společníci. S dnešní kondicí by byl hřích mlčet a držet se skromně stranou. Stanete se svědkem dramatické události. Těžko říci, že byste z toho měli radost.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Jako velice přejícná se ukáže osoba, kterou vlastně ani pořádně neznáte. Umožní vám získat optimističtější pohled na okolní svět. Protesty větších dětí týkající se plánu na výlet nebo nějakou oslavu berte s rezervou. Vykřičí se a bude pokoj.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dnešek věnujte rodině a s ní spojeným záležitostem. Udělejte si hezký večer, poseďte a proberte všechno, co vás trápí. Už to všichni potřebujete jako sůl. Nezapomínejte, co všechno musíte zařídit, šetřete se silami.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Venuše s Lunou zařídí, že se vám partner omluví za nevhodné chování. Omluva bude odpovídat jeho povaze, ale určitě se kolem vás bude točit více než normálně. Kdyby vás pozval na oběd či na večeři nemůžete odmítnout.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

S údivem zjistíte, že někdo, kdo vás stále kritizuje, by s vámi zase rád kamarádil. Pravděpodobně se mu obrovským obloukem vyhnete. Pozitivní obsah dlouho očekávané zprávy způsobí, že vám srdce začne bít rychleji a silněji.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vyhrotí se situace kolem intimních záležitostí blízké osoby. Raději se držte stranou. Ani se nenadějete a schytáte to za někoho jiného. Chcete-li si uchovat, nebo snad ještě vylepšit linii, musíte pobyt u stolu nahradit procházkou v přírodě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám