Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 22. října 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve všech věcech je něco užitečného, třebaže v skryté podobě

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nespoléhejte na to, že na jisté řešení nebo odpověď máte plno času. Ani se nenadějete a ozve se telefon, nebo se ve dveřích objeví někdo, kdo vám položí nůž na krk. Ve večerních hodinách budete mít příležitost navázat strhující známost.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

V případě prodeje nebo koupi cennější věci, musíte smlouvat. Druhá strana vás bude tvrdě tlačit ke zdi, ale vibrace Marsu vám dávají velkou vnitřní sílu a znásobí vaši psychickou odolnost. Zbytečně prodlužovaná známost vám přinese starosti.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nestyďte se vystoupit před větším publikem. S vaší výmluvnosti a schopností rychlé reakce, nemůžete neuspět. Budete-li nadále stát stranou hlavního dění, ať již v práci nebo jinde, přestane s vámi okolí na dlouho počítat.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

V důsledku neblahé shody okolností se ocitnete ve středu důležité události. Pokud se vám ji podaří přestát bez úhony, máte před sebou skvělé perspektivy. Jistou pomoc vám poskytnou Uran a Merkur.

Nepleťte se, ani v dobré víře, do cizích záležitostí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nelze odkládat rozhodnutí týkající se partnera a rodiny. Za pozornost stojí rada staršího příbuzného, i když se vám na první pohled nemusí zdát příliš věrohodná a účinná. Je nejvyšší čas, abyste se zbavili sobeckých pocitů.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Některé představy je nutné okolí představit hodně opatrně, nejlépe po částech. Jinak se můžete stát, že neuspějete a narazíte na zeď nepochopení. Do rozpaků vás uvede šéfovo rozverné laškování. Raději si udržujte odstup.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dostanete nabídku se přestěhovat nebo získat nové místo, ale v každém případě v dost vzdáleném místě. Partnera a děti by to mohlo dost vyděsit. Znamenalo by to totiž dost výraznou změnu životního stylu celé rodiny.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Naleznete odpověď na otázku, jestli bylo jedno vaše nedávné rozhodnutí správné. Půjde o výsledek záležitosti, kterou jste radikálním způsobem uvedli do pohybu. Zdržíte-li se někde s přáteli, řekněte partnerovi pravdu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

V zaměstnání se chystají dlouho očekávané změny. Konkrétně ale nikdo, zvláště dnes, nic konkrétního neřekne. Konstelace Luny s Jupiterem je jistým náznakem, že byste na tom mohli vydělat. Tentokrát půjde skutečně do tuhého.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Objeví se známý, který zápasí s potížemi. Očekává pomoc, na nějaké knížecí rady a kázání nemá náladu. Neberte na lehkou váhu varování Marsu, nedejte se zatáhnout do podezřelých intrik. Na první pohled nic nepoznáte.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jistá méně obratná nebo lenivá osoba se na vás pokusí přesunout své povinnosti. Bude hovořit jako kniha, nebylo by divu, kdybyste jí uvěřili. Na návštěvu vás opakovaně pozve příbuzný, který má dojem, že je vám něco dlužný.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Postavení Merkuru se Saturnem signalizuje změny v zaměstnání nebo okolí bydliště. Byla by chyba nechat se čímkoli zaskočit. Nelitujte času na neformální setkání s kolegy a se sousedy. Bude-li to nutné, klidně do nich investujte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám