Hlavní obsah

Tvrdík se odhodlal k první personální změně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Necelý měsíc po svém nástupu do funkce prezidenta Českých aerolinií se bývalý ministr obrany Jaroslav Tvrdík odhodlal k první personální změně. Novým ředitelem pro komunikaci ČSA ve středu jmenoval Jiřího Feyberka, který ve funkci nahradí Dana Plovajka.

Foto: ZOO Zlín
Článek

"Mé působení ve funkci ředitele pro komunikaci bylo ukončeno dohodou," řekl Novinkám Dan Plovajko. Prozatím zůstává zaměstnancem ČSA, ale v nejbližší době pracovní poměr ukončí. "V tuto chvíli opravdu ještě nevím kam zamířím," sdělil.

Tvrdík v tiskovém prohlášení změnu zdůvodňuje tím, že chce novinářům umožnit podstatně širší přístup k informacím o ČSA. "A to je i priorita pana Jiřího Fleyberka," uvedl Tvrdík. "Mé dosavadní zkušenosti mne utvrzují v přesvědčení, že jednou z podmínek růstu jakéhokoli ekonomického organismu je dobrá a nezkreslená komunikace - vnitřní i vnější," píše se v prohlášení podepsané Tvrdíkem.

Reklama

Výběr článků

Načítám