Hlavní obsah

O většinový balík akcií AAA Auto se ucházejí tři zájemci

– Praha
Novinky, pit

O koupi většinového balíku akcií skupiny autobazarů AAA Auto se ucházejí tři zájemci. Novinkám to sdělil důvěryhodný zdroj. Společnost tuto informaci nechtěla komentovat.

Foto: AAA Auto

Společnost AAA Auto

Článek

„Veškerá jednání související s možným prodejem majoritního balíku akcií jsou soukromou věcí jejich vlastníka a naše společnost tudíž není o jejich postupu blíže informována,“ uvedla pro Novinky generální ředitelka AAA Auto Karolína Topolová.

Podle Topolové navíc s ohledem na platná pravidla obchodování na kapitálových trzích takové informace nemůže společnost ani komentovat.

Na konci srpna bývalý generální ředitel AAA Auto Anthony Denny uvedl, že vážně uvažuje o prodeji většinového podílu akcií firmy. V ní by si pak ponechal pouze menšinu. V červenci navíc Denny, který stál v čele společnosti od roku 1992, předal řídicí otěže Karolíně Topolové.

„Již nějakou dobu jsem zvažoval svůj ,podnikatelský důchod‘. Budování společnosti jsem věnoval 20 let svého života. Celkem úspěšně jsem provedl AAA Auto ekonomickou krizí a dovedl společnost k velmi solidní ziskovosti,“ sdělil koncem srpna podle ČTK Denny.

Denny drží zhruba 77 procent akcií společnosti. S akciemi AAA Auto se obchoduje na pražské a budapešťské burze.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám