Hlavní obsah

SmartWings budou létat do Dubaje šestkrát týdně

Novinky, tov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letadla SmartWings společnosti Travel Service rozšíří od pátku provoz na pravidelné lince z Prahy do Dubaje ve Spojených arabských emirátech (SAE) na tři lety týdně. Od října bude linka provozována šestkrát týdně, každý den kromě soboty. Informovala o tom mluvčí firmy Vladimíra Dufková.

Foto: Smartwings Group

Ilustrační foto

Článek

Na linky Travel Service nasadí letadla Boeing 737-800 s kapacitou 189 míst. Cena zpátečních letenek včetně poplatků začíná na 8 830 korunách. Nový letový řád je podle letecké společnosti určen jak pro české občany, tak pro cestující, pro které je Dubaj přestupním bodem do dalších destinací.

„Věříme vzrůstajícímu potenciálu linky také díky zrušení vízové povinnosti pro české občany do Spojených arabských emirátů,“ řekl Radek Müller, hlavní manažer SmartWings.

Letos v lednu zrušily ČSA linku do Abú Dhabí v SAE, jež leží asi 160 kilometrů od Dubaje. Linka ČSA na pobřeží Perského zálivu byla dlouhodobě ztrátová. Do samotného Dubaje přestaly ČSA létat už v roce 2006.

Vedle Travel Servisu nyní z Prahy do Dubaje létá pouze společnost Emirates, spojení má každý den.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám