Hlavní obsah

U terminálů Fortuny mohou lidé dobíjet už od všech operátorů

Novinky, pit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Loterijní terminály sázkové společnosti Fortuna od čtvrtka nabízejí dobíjení telefonů zákazníků společnosti T-Mobile. Lidé tak mohou u Fortuny dobíjet předplacené karty všech tuzemských operátorů. Služba je k dispozici na zhruba 1000 obchodních místech po celém Česku, jejich počet se koncem letošního roku bude pohybovat kolem 2000, uvedla Fortuna.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Dobíjení telefonních karet je jedna z nejdůležitějších činností, kterou naše loterijní terminály nabízejí. Po Telefónice O2 a Vodafone jsme tuto službu spustili i pro zákazníky společnosti T-Mobile,“ uvedl Martin Illner, generální ředitel Fortuna Loterie.

Možnost zakoupení telefonního kreditu na T-Mobile, potažmo na všechny mobilní operátory přes loterijní terminál v řetězcích Geco, Valmont, Relay, inmedio nebo Citi-tabák, nabízí Fortuna jako jediná.

Hledání nových možností

Konkurenční Sazka zatím nabízí po předešlých problémech dobíjení kreditů jen od Telefóniky, s ostatními operátory se kvůli neúnosným podmínkám zatím nedomluvila.

Zákazníci Vodafonu si od konce července mohou dobíjet na všech pobočkách České pošty. T-Mobile tutéž službu rozběhl počátkem srpna. Telefónica službu spustila v polovině měsíce. Operátoři začali hledat nové možnosti dobíjení kreditu poté, co přerušili spolupráci se společnosti Sazka, která jim přestala odvádět platby, připomíná ČTK.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám