Hlavní obsah

SmartWings zavádí nové destinace a navyšuje frekvenci letů

Novinky, pit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Společnost SmartWings otevírá s letním letovým řádem další nové destinace a navyšuje frekvenci letů. Uvedla to mluvčí Vladimíra Dufková s tím, že půjde například o přímé pravidelné lety z Prahy do tureckého letoviska Antálie a do francouzských měst Nice a Nantes.

Foto: Igor Zehl, ČTK

Letadlo společnosti Smart Wings

Článek

Do Antálie budou SmartWings létat 7krát týdně. „Pravidelná linka bude provozována letadly nové generace Boeing 737-800,“ připomněla Dufková.

Od 31. března umožní cestujícím SmartWings také nově pravidelně létat 2krát týdně z Prahy do francouzských destinací Nice a Nantes. Další novinkou letního letového řádu je pravidelná linka na řecký ostrov Kos, kam bude SmartWings létat 3krát týdně.

Nově zavádí SmartWings celoroční spojení do Antálie a Soluně, které bude provozováno také během zimy, a to 3krát týdně. Kromě výše uvedených novinek navyšuje SmartWings na léto 2011 frekvence letů do sedmi destinací (Burgas, Palma de Mallorca, Rhodos, Barcelona, Korfu, Soluň a Valencie), připomněla Dufková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám