Hlavní obsah

Škoda Auto mění logo, tvrdí odboráři. Vedení mlčí

Novinky, pit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladá Boleslav

Nové logo pro své vozy chystá mladoboleslavská Škoda Auto. Jak uvedl list Škodovácký odborář, nové logo již viděl i šéf koncernu Volkswagen Martin Winterkorn, jenž se v Mladé Boleslavi účastnil zasedání dozorčí rady automobilky.

Foto: maž, Novinky

Současné logo Škoda Auto

Článek

„Například jsme mu ukázali nový znak firmy Škoda, který budeme mít a on na něm okamžitě dolaďoval některé věci z pohledu odborníka,“ sdělil listu předseda podnikové rady škodováckých odborů Jaroslav Povšík.

Nové logo nicméně škodovácký list nezveřejnil. Podle kuloárních informací by mělo zůstat zelené, aby i nadále vyjadřovalo kladný vztah firmy k ekologii. Bude ale modernější a na škodováckých vozech by mělo zaujímat důstojnější místo.

"Nebudeme naprosto nic komentovat," sdělil na dotaz Novinek ohledně podrobností k novému logu mluvčí Škoda Auto Rudolf Dreithaler.

Škoda Auto by ráda v následujících deseti letech zdvojnásobila prodeje svých modelů, z toho důvodu chystá i nové řady automobilů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám