Hlavní obsah

Talmanová potvrdila své těhotenství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Místopředsedkyně Sněmovny za ODS Lucie Talmanová potvrdila v televizi Nova své těhotenství. "Bohužel to musím potvrdit. Bohužel proto, že jsem si oznámení představovala jinak," řekla Talmanová na kameru.

Článek

Talmanová tak ukončila spekulace o svém těhotenství. Na otázku, zda je otcem český premiér Mirek Topolánek, odmítla Talmanová odpovědět. "Je to moje věc," konstatovala.

Topolánek odešel od ženy

Premiér a předseda občanských demokratů Mirek Topolánek v pátek oznámil, že se svou manželkou Pavlou již nebydlí. Místopředsedkyni Sněmovny Lucii Talmanovou (ODS), pak označil za svou partnerku.

Premiér naznačil, že je Talmanová v jiném stavu ve středu v rozhovoru na Frekvenci 1. Moderátor Jan Tuna se ho ptal, co říká informaci, že je Talmanová těhotná. "Je to hezké, ne?" odpověděl Topolánek. [celá zpráva]

Devětatřicetiletá Talmanová vychovává dvě děti. Nevlastní dceru Elišku a syna Ondřeje. S otcem dětí se rozešla, dcera přesto bydlí u ní.

Topolánek má s manželkou Pavlou má tři děti, dvě dcery a syna. Kromě toho má také jednu vnučku.

Chronologie vztahu Topolánka a Talmanové
13. června 2006 - Nekvalitní fotografie Topolánka s Talmanovou v deníku Šíp. V článku ale stálo, že Topolánek byl na "romantické večeři" s manželkou. Topolánková na článek reagovala s tím, že na fotografii není ona, ale Talmanová. Podle Topolánka byla schůzka pracovní.
21. června 2006 - Topolánková pro Frekvenci 1 uvedla, že by ráda kandidovala do Senátu. O Talmanové se vyjádřila jako půvabné a inteligentní ženě. Dále řekla, její manželství je založeno na toleranci.
14. srpna 2006 - Topolánková oznámila kandidaturu do Senátu na Ostravsku za stranu Politika 21 europoslankyně Jany Bobošíkové.
17. srpna 2006 - Topolánek připustil, že na zprávách o poměru s Talmanovou je část pravdy. Dál to ale odmítl komentovat.
19. srpna 2006 - Talmanová pro LN řekla: "Z jedné zcela nevinné fotografie někdo vymyslel neuvěřitelný příběh. Teď mám pocit, že cokoli k tomu řeknu, je už téměř zbytečné... Náš vztah (s Topolánkem) není poměr. Je to pouze přátelství."
24. srpna 2006 - Deník Blesk otiskl fotografie Topolánka odcházejícího ráno z domu Talmanové.
6. října 2006 - Topolánková pro MfDnes: "V podstatě to, že nám všem manžel systematicky, řekla bych přímo cíleně, konstruktivně, chladnokrevně tak dlouhou dobu lhal."
27. prosince 2006 - Podle Blesku strávil Topolánek část Štědrého dne s Talmanovou a část se svou rodinou.
30. prosince 2006 - Topolánková pro Právo:" Mohu k tomu říct jediné - když někdo ztratí rozum, dá se to pochopit, když ztratí pud sebezáchovy, tak už se s tím nedá nic dělat."
3. ledna 2007 - Topolánek na Frekvenci 1 nevyloučil, že Talmanová čeká dítě.
5. ledna 2007 - Topolánek oznámil, že už nežije se svou manželkou Pavlou a bydlí s Talmanovou.
6. ledna 2007 - Lucie Talmanová přiznala své těhotenství, označit otce však nechtěla.
Zdroj: ČTK

Reklama

Související články

Topolánková přeje Talmanové zdravé dítě

Pavla Topolánková by byla ráda, kdyby její manžel vyřešil společné rodinné potíže způsobem, kterého nebude litovat. Zároveň popřála Lucii Talmanové zdravé...

Topolánkovu útoku měla zabránit ochranka

Premiéra Mirka Topolánka nestřežila ochranka v době jeho údajného incidentu s fotografem Blesku. Deník přitom tvrdí, že premiér několikrát kopl do auta...

Výběr článků

Načítám