Hlavní obsah

Paroubek zvažuje, že kvůli médiím zruší svatbu s Kováčovou

Novinky, fia
PRAHA

Předseda ČSSD Jiří Paroubek uvažuje o tom, že zruší svatbu s Petrou Kováčovou plánovanou na sobotu. V rozhovoru s Václavem Moravcem na rádiu Impuls prohlásil, že ho znechutil mediální tlak, kterému nechce vystavit své blízké.

Článek

"Počítal jsem s tím, že budeme mít soukromí, snažili jsme se ty věci utajovat. A musím říct, že jsme velice rozladěni tím přístupem sdělovacích prostředků a dneska večer se musíme dohodnout, jestli za těchto okolností vůbec tu svatbu udělali,"  řekl na Impulsu Paroubek.

Na přímou otázku, zda uvažuje o zrušení svatby kvůli tlaku médií, odpověděl: "Já si myslím, že to není vyloučené, protože nejde snad o nás, my už jsme trošku zocelení, musím říct, že i moje partnerka je zocelena ve vztahu k médiím, ale ti naši příbuzní, kteří tam budou, pokud by měli být předmětem jen desetiny takového tlaku médií, jako jsme my, tak si to nezaslouží."

Konání svatby o nadcházejícím víkendu potvrdil Paroubek v úterý. Svatba se má podle dosavadních plánů uskutečnit v sobotu v mariánskolázeňském hotelu Esplanade. V tiskové zprávě Paroubek uvedl, že půjde o "neveřejný akt, který proběhne v uzavřené skupině rodinných příslušníků a blízkých přátel".

Svatba přijde podle jeho výpočtů zhruba na 120 000 korun, z čehož velkou část uhradí podle tradice nevěstiny rodiče. Ubytování novomanželů v hotelovém apartmá dostanou Paroubkovi darem od majitele hotelu. Svatebčané si ubytování zaplatí sami.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám