Hlavní obsah

Dopravní podnik kvůli koncertům Imagine Dragons posiluje MHD

Praha

Kvůli nedělnímu a pondělnímu koncertu americké kapely Imagine Dragons bude posílena pražská hromadná doprava. Provoz metra na lince C bude prodloužen až do zhruba 00:30. Oznámila to v neděli na Twitteru organizace ROPID, která je koordinátorem pražské integrované dopravy. Koncerty se budou konat na pražském letišti Letňany.

Foto: Milan Malíček, Právo

Včele skupiny Imagine Dragons stojí zpěvák Dan Reynolds.

Článek

Skupina Imagine Dragons na první vystoupení vyprodala lístky během několika dní, a proto přidala druhý koncert na stejném místě v pondělí 6. června. Pořadatelé očekávají návštěvu několika desítek tisíc fanoušků.

Kvůli velmi omezeným možnostem parkování v okolí letiště doporučují organizátoři i ROPID, aby návštěvníci koncertů využili hlavně posílenou MHD.

Provoz metra do stanice Letňany a zpět bude pro příjezdy i odjezdy návštěvníků podle ROPID výrazně posílen. Poslední spoje metra budou z Letňan odjíždět kolem 00:30, aby mohli k odjezdu využít všichni návštěvníci koncertů právě metro. Celodenně budou kvůli koncertům také dnes a v pondělí přemístěny zastávky autobusů u metra Letňany podle plánku, který mohou lidé najít na webu ROPID.

Reklama

Výběr článků

Načítám