Hlavní obsah

Dopravci na pražském letišti zrušili kvůli nepříznivému počasí několik letů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Některé letecké společnosti operující na pražském letišti Václava Havla zrušily kvůli nepříznivému počasí v západní Evropě několik letů. Zejména jde o spojení s Frankfurtem nad Mohanem, Paříží a Londýnem, kde provoz podle mluvčí pražského letiště Evy Krejčí komplikuje sníh. Samotné ruzyňské letiště žádné problémy kvůli počasí nemá.

Foto: Petr Horník, Právo

Letiště Václava Havla Praha

Článek

Z Frankfurtu byly zrušeny dva přílety a tři odlety, z Paříže tři odlety a tři přílety. Jeden přílet a odlet byl zrušen z londýnského letiště Heathrow, dodala mluvčí.

Pařížská letiště dnes zrušila zhruba 40 procent letů, přerušena byla i autobusová doprava mezi letišti v Orly a Roissy. Pětinu letů dnes zrušilo i největší evropské letiště, londýnské Heathrow.

V sobotu v Londýně zrušili na 500 plánovaných letů, mnoho dalších mělo zpoždění. Někteří cestující museli strávit čekáním v terminálech až sedm hodin. Silné komplikace v letecké dopravě vyvolává sníh i v Německu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám