Hlavní obsah

Do pořadů Primy může vstoupit vysílání jiné televize

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Regionální televize sdružené v síti RTA ( Regionální televizní agentura) nenašly společnou řeč s televizí Prima a nedohodly se na prodloužení smlouvy pro rok 2007. A tak se mohlo v pondělí a může nadále každý den stát, že diváci v některých krajích uvidí vstupy regionální televize v době, kdy to nebudou čekat.

Článek

Týká se to Jihomoravského, Jihočeského, Zlínského, Královéhradeckého a Pardubického kraje v době mezi 7. až 8. hodinou a odpoledne mezi 16. až 18. hodinou.

"Vstupy regionálních televizí do vysílání Primy upravovala dohoda, jejíž platnost skončila 31. prosince," sdělila v pondělí Právu mluvčí Primy Jana Malíková. Televize se s regionálními televizemi na nové úpravě nedohodla.

"Bohužel, do doby než v této věci rozhodne Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, nemůže Prima danou situaci nijak změnit," dodala Malíková. Situaci vyhodnotí televize v úterý, až bude jasné, jestli k regionálním vstupům do vysílání došlo.

Právu volal v pondělí divák z Jihomoravského kraje, že mu v době mezi 16 až 18 hodinou místo programu Primy skutečně naskočil signál RTA. Vysílal program hudební stanice Óčko a dole na obrazovce běželo v tiskové formě regionální zpravodajství..

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám