Hlavní obsah

Hejtmanka Jermanová ve 48 letech čeká dítě. Ve funkci chce zůstat

Středočeská hejtmanka Jaroslava Pokorná Jermanová (ANO) je těhotná. Ve funkci chce zůstat. Návrat do práce plánuje osmačtyřicetiletá politička po šestinedělí, o potomka se má starat její muž, píše úterní vydání deníku Blesk.

Foto: Právo

Jakub Pokorný a Jaroslava Pokorná Jermanová (ANO)

Článek

Manžel středočeské hejtmanky Jakub Pokorný se v srpnu vyjádřil k obvinění, že zneužíval služební superb své manželky. Rodina Pokorných se podle něj služebního auta zbaví. „Garantuji vám, že už se žádného předmětu Středočeského kraje ani nedotknu, kromě své manželky,“ řekl tehdy. [celá zpráva]

O 15 let mladšího Pokorného si hejtmanka vzala před dvěma roky. „Těhotenství bylo plánované, ale netušila jsem, že to přijde takto záhy a že se to povede,” nechala se slyšet hejtmanka s tím, že je na konci prvního trimestru.

Hejtmanka už má osmnáctiletého syna z předchozího vztahu. Také její manžel už má s předchozí partnerkou syna.

Středočeské hejtmanství nyní vedou ANO a ČSSD s podporou komunistů. Statutárním zástupcem hejtmanky je náměstek pro životní prostředí a zemědělství, bývalý hejtman Miloš Petera (ČSSD).

Reklama

Související články

Jermanová: ČSSD a KSČM drží slovo

Zkušenosti s menšinovou koalicí ANO se soc. dem., kterou ve Středočeském kraji podporuje KSČM, jsou podle hejtmanky Jaroslavy Jermanové (ANO) dobré....

Výběr článků

Načítám