Hlavní obsah

Mladá řidička narazila na Benešovsku autem do stromu, letěl pro ni vrtulník

Novinky, JAP

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jednadvacetiletá řidička nabourala v neděli u Soběhrd na Benešovsku autem do stromu. Do nemocnice ji musel transportovat vrtulník.

BEZ KOMENTÁŘE: Vážná nehoda u Soběhrd na BenešovskuVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na silnici č. 110 mezi Soběhrdy a Kozmicemi na Benešovsku. Na místo vyjížděli hasiči i záchranáři. Policisté museli silnici obousměrně uzavřít.

„Žena cestující ve vozidle utrpěla vážná poranění v oblasti hlavy. Přivolaní záchranáři ji museli uvést do umělého spánku a napojit na umělou plicní ventilaci. Následně ji letecky transportovali do motolské nemocnice,” řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Ještě předtím, než mohli záchranáři mladou ženu ošetřit, ji museli z vozu vyprostit hasiči. Po nehodě totiž zůstala uvnitř zaklíněná.

„Na místo vyjížděla profesionální jednotka z Benešova, která vyprostila zaklíněnou osobu a následně spolupracovala se záchrannou službou při jejím ošetření. Následně ještě hasiči pomohli záchranářům s transportem osoby do vrtulníku,” sdělil mluvčí hasičů Petr Svoboda.

Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám