Hlavní obsah

Za ANO kandiduje do Senátu podnikatel roku Hlavatý a ředitelka nadace Naše dítě

Novinky, Václav Lang

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Hnutí ANO zveřejnilo své kandidátky pro podzimní volby do Senátu a obecních zastupitelstev. O místo v horní parlamentní komoře se bude ucházet například ředitelka nadace Naše dítě nebo úspěšný podnikatel a majitel společnosti Juta Jiří Hlavatý.

Foto: Vladislav Prouza, Právo

Jiří Hlavatý, majitel akciové společnosti JUTA Dvůr Králové nad Labem.

Článek

Hlavatý, který kandiduje v obvodu Trutnov, je známým podnikatelem, majitelem firmy Juta a loňským vítězem soutěže EY podnikatel roku. V Praze 9 zase kandiduje Zuzana Baudyšová, ředitelka nadace Naše dítě.

Foto: Milan Malíček, Právo

Praha22.1.2008Foto Milan Malíček

O křeslo v Senátu se bude ucházet také současný ministr dopravy Antonín Prachař. Kandiduje v Přerově.

„Hnutí nepostavilo svého zástupce pouze v senátním obvodu Žďár nad Sázavou. V doplňovacích senátních volbách v Praze 10 bude ANO na podzim reprezentovat stomatoložka a proděkanka 1. Lékařské fakulty UK prof. MUDr. Jana Dušková, DrSc., MBA,“ doplnil Jaromír Hasoň z oddělení komunikace hnutí ANO.

Do komunálních voleb postavilo ANO 486 kandidátek, na nichž figuruje přes devět tisíc kandidátů. „Na návrh krajských organizací bylo přibližně deset kandidátek zrušeno,“ doplnil Hasoň.

Reklama

Výběr článků

Načítám