Hlavní obsah

TOP 09 chce upoutat kašlacím spotem

Právo, dan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TOP 09 pokračuje ve své kampani do evropského parlamentu s mottem Nekašlejte na Evropu. V televizním spotu strany, který by se měl objevovat od středy v České televizi, vystupují známé osobnosti - např. režisér Jiří Menzel nebo profesorka Helena Illnerová - kteří dostali jednoduchou roli - zakašlat.

Předvolební spot TOP 09

 
Článek

Po jejich vstupu předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg vyzývá voliče, aby evropské volby, které proběhnou 23. a 24. května, neignorovali.

„Prosím vás, nekašlete na tyto volby. Jděte k volbám, je to velmi důležité pro naši zem a pro naši budoucnost v Evropě,“ žádá Schwarzenberg.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Lídrem kandidátky TOP 09 je ekonom a matematik Luděk Niedermayer, z druhé pozice kandiduje poslanec Jiří Pospíšil (dříve ODS), ze třetí poslanec TOP 09 a Starostů Stanislav Polčák.

Reklama

Výběr článků

Načítám