Hlavní obsah

Práce je hodně a Evropa nikdy nebyla bohatší, říká Keller ve spotu

– Praha
Novinky, Václav Lang

Lídr ČSSD pro volby do Evropského parlamentu Jan Keller připravil dva předvolební spoty. V jednom z nich se zaměřil na téma nezaměstnanosti a uvedl, že všude kolem je dostatek práce, kterou je potřeba udělat, jen se musí správně využít dostupné finanční prostředky. V druhém zase nabádal k zastavení daňových úniků.

Předvolební klip Jana Kellera

 
Článek

„Všichni víme, že práce, kterou by bylo třeba udělat, je všude kolem hodně. Zároveň víme, že Evropa nebyla nikdy tak bohatá, jako je dnes,“ řekl Keller ve volebním spotu.

„Spousta peněz zahálí, nebo jsou roztáčeny v nejrůznějších spekulacích. Je třeba, aby se tyto peníze setkaly s těmi, kdo hledají práci. Vydělají na tom obě strany,“ doporučil kandidát.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Keller 2

V druhém spotu se Keller zaměřil na daňové úniky. „Hodně se mluví o tom, že jsou zneužívány sociální dávky. Jsme tím okrádáni. Ovšem část bohatých a vlivných nás okrádá také. Daňovými úniky nás připravují o částky mnohem vyšší,“ hlásá kandidát od hospodského stolu.

„Je třeba, aby přestali podvádět všichni - malí i velcí. Potom bude dost peněz na nová pracovní místa, na správu státu i na chod veřejného sektoru,“ dodal Keller v klipu.

Reklama

Výběr článků

Načítám