Hlavní obsah

Výsledky hry Fantasy Volby: Který politik získal nejvíce bodů a kdo vyhrál poslanecký plat?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Volby do Poslanecké sněmovny skončily. Během těch letošních se naši čtenáři mohli zapojit do Fantasy soutěže o poslanecký plat. Jaká byla vítězná strana, který politik získal nejvíce bodů a jak jste dopadli vy? Přinášíme vám výsledky Fantasy Voleb 2013.

Foto: fantasy.novinky.cz

Strana vítězného hráče, který získal celkem 244 bodů.

Článek

Desítky tisíc uživatelů si vytvořily svoji vlastní stranu, aby dosáhly na cenu pro vítěze ve výši jednoho poslaneckého platu. Čtenáři nejvíce sázeli na předsedu ČSSD Bohuslava Sobotku, kterého si za svého předsedu zvolilo 30 % všech uživatelů. Za ním se těsně umístil jeho stranický kolega Lubomír Zaorálek a předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg.

Výsledky Fantasy Voleb najdete na této stránce.

Foto: fantasy.novinky.cz

Deset nejpopulárnější kandidátů (= kandidáti, které hráči nejvíce obsazovali do svých stran).

Nejvíce se vyplatila sázka na členy ČSSD, kteří získali nejvíce fantasy bodů. Celkový souboj všech kandidátů vyhrála Marie Benešová. Kandidátka ČSSD v Ústeckém kraji a ministryně spravedlnosti v demisi získala 34 bodů, stejný počet bodů si připsal i další člen ČSSD Pavel Havíř. Největší překvapení letošních voleb Andreje Babiše si za svého předsedu zvolilo 18 % čtenářů a přinesl jim 12 bodů. Body se jednotlivým kandidátům přidělovaly podle pravidel.

Foto: fantasy.novinky.cz

Prvních deset kandidátů, kteří hráčům přinesli nejvíce bodů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám