Hlavní obsah

Zemanovi odpůrci na internetu srší vtipem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Facebooková generace v Česku inklinovala před prezidentskou volbou výrazně ke Karlu Schwarzenbergovi, není proto divu, že na internetu zavládlo po zvolení Miloše Zemana zklamání. To se ale téměř okamžitě přelilo do vtipkování na účet nově zvolené hlavy státu.

Foto: facebook.com

Miloš Zeman při soudružském polibku s Leonidem Brežněvem. Autor koláže naráží na Zemanovo levicové smýšlení a jeho důraz na dobré vztahy s Východem, v čemž někteří spatřují připomínku sovětských dob.

Článek

Zejména Facebook, který je v Česku nejrozšířenější sociální sítí, zaplavily desítky vtipů a koláží, kterými chtějí Zemanovi odpůrci odlehčit atmosféru.

Foto: facebook.com

Charakteristické proporce Zemanova obličeje jsou častým terčem vtipů, zde je připodobněn k příšeře z filmu Krotitelé duchů.

Foto: facebook.com

Další z vtipů, který navazuje na propírané náborové video McDonald's. Zemanův prezidentský portrét je doplněn popisem jeho funkce v hantýrce zaměstnanců podniku rychlého občerstvení.

Foto: facebook.com

Graf připomíná kauzy některých ministrů Zemanovy vlády a Zemanových spolupracovníků.

Foto: facebook.com

Trenér Jirka z agitačního klipu McDonald's proslul svou laskavě pronesenou výtkou studentce Katce, že zapomněla přidat do cheeseburgeru okurku. Tentokrát varuje před zbrklostí Zemana, který se nedívá pod nohy.

Foto: facebook.com

Studentka Katka zapomněla na okurku, Zeman na schody.

Foto: facebook. com

Prezidentská standarta se smutečním symbolem, i tak lidé na internetu vnímají zvolení Miloše Zemana prezidentem České republiky.

Reklama

Výběr článků

Načítám