Hlavní obsah

Odboráři lákají nové členy na 500 korun a kredit zdarma

Novinky, val

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Odborová centrála ČMKOS zprovoznila v pátek internetový slevový portál, který jejím členům nabízí řadu zajímavých slev. Ihned po registraci například získají platební kartu s 500 korunami a nárok na další slevy. Vzápětí odboráři nabízejí návštěvníkům webu, aby se přidali do jejich řad. "Společně můžeme dokázat mnoho," burcují.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Předseda ČMKOS Jaroslav Zavadil

Článek

"Projekt Odbory Plus ve své počáteční fázi přináší nabídku výhodnějších finančních produktů, slevy na jízdném, pohonných hmotách, výhodnější telefonování," informují odbory na webu s tím, že slevy budou průběžně doplňovány. Zatím je mezi bonusy například in-karta Českých drah se slevou 36 procent, nebo 180korunový kredit od Vodafonu.

Jen za to, že se lidé do programu přihlásí, získají také platební kartu s 500 korunami, slevu 50 haléřů na nákup pohonných hmot nebo body do věrnostního programu obchodního řetězce Tesco. Podmínkou je však členství v odborech.

Odboráři tak zřejmě chtějí do svých řad přilákat nové členy. "Čím nás bude víc, tím budeme mít silnější pozici vyjednávat lepší pracovní podmínky včetně mezd," uvádějí na webu a dodávají výčet dalších výhod členství v odborech. "Sám toho člověk moc nezmůže, ale společně můžeme dokázat mnoho," burcují.

Následuje odkaz na formulář s žádostí o členství v odborech.

V pátek dopoledne informoval web o necelých čtyřech desítkách přihlášených členů. Ti už údajně ušetřili přes 40 tisíc korun, uvádí stránka.

Anketa

Motivuje vás slevový program odborů k tomu, že se k nim přidáte?
Ano
17,1 %
Ne
82,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 8354 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám