Hlavní obsah

Bobošíková donese Paroubkovi sexy mozek, Schwarzenbergovi polštářek

Právo, jov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šéfka strany Suverenita Jana Bobošíková zahájí ostrou část volební kampaně rozdáváním dárků politikům. Předseda ČSSD Jiří Paroubek od ní dostane sexy mozek, místopředseda ODS Ivan Langer „odtajněnou“ Krakatici. A lídr TOP 09 Karel Schwarzenberg podušku s nápisem „Spi sladce“.

Foto: Milan Malíček, Právo

Jana Bobošíková

Článek

Bobošíková zahájí ostrou část volební kampaně příští týden v pátek. Bobobusem dorazí na Pražský Hrad. Zde předá první z dárků českým politikům, a to prezidentovi Václavu Klausovi. O co konkrétně půjde, ale nechce Suverenita prozradit. „Na tomto dárku jsme si dali hodně záležet,“ pouze řekla v sobotu Právu volební manažerka Suverenity Jana Volfová.

Další dary politikům už netajila. „Jiří Paroubek od nás dostane sexy mozek. Ivan Langer Krakatici, samozřejmě odtajněnou. Pro Miroslava Kalouska máme připravené koště s padákem a jednosměrnou letenkou,“ prozradila Volfová.

Závěr cesty s dárky si Bobošíková vyhradila pro předsedu TOP 09 Schwarzenberga. „Do Senátu mu doneseme podušku s nápisem Spi sladce,“ uvedla Volfová.

Vzhledem k tomu, že Suverenita zahájí ostrou část kampaně na čarodějnice, budou mít její zástupci při rozdávání dárků košťata. Ta Bobošíková s Volfovou nakupovaly právě tuto sobotu.

Reklama

Výběr článků

Načítám