Hlavní obsah

Urbanová žádá o práci v pobočce Čunkova ministerstva

Právo, dan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do situace jak z pera absurdního dramatika se dostal předseda lidovců Jiří Čunek. Ministerstvo pro místní rozvoj, jehož je šéfem, otevře ve Vsetíně pobočku, která by měla pomáhat uchazečům o evropské dotace. Ministerstvo již vyhlásilo konkurz na pracovníky pobočky. Mezi 17 adepty se k Čunkovu překvapení objevilo i jméno Marcely Urbanové.

Článek

Právo původně napsalo, že se Urbanová uchází o místo vedoucí. Ta to ovšem popřela. "Jde o místo referentky. Nežádám o ně, ale bylo mi jako uchazačce přiděleno na úřadu práce," vysvětlila Urbanová. Dodala, že se jí vůbec nelíbí, že ministerstvo zveřejnilo, kdo se o práci uchází. 

Bývalá Čunkova sekretářka ze vsetínské radnice je známá hlavně jako hlavní svědkyně proti Čunkovi. Do policejního protokolu uvedla, že se jí Čunek chlubil slovy: „Vidělas, jak se vydělává půl mega?“

Čunka žádost Urbanové o práci překvapila. „Jsem docela překvapený, protože ten člověk přece musí vědět, že se mnou bude muset spolupracovat,“ řekl Právu Čunek. 

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Do soutěže ale podle svých slov zasahovat nebude. „Výběr má na starosti příslušný odbor,“ poznamenal Čunek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám