Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 30. září 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo dělá, co chce, potká ho, co nechce

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pozorně sledujte okolní dění, některé záležitosti vyžadují pružnou reakci. Nekritizujte své děti za něco, co vám samotným nebylo v mládí tak docela cizí. Váš postoj k jisté záležitosti vzbudí zájem okolí. Rozpoutá se velká diskuze.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Buďte opatrní, hrozí vám, že se dáte zatáhnout do cizích intrik. Nepouštějte se do otevřených sporů, raději včas odejděte. Marně byste spoléhali na cizí pomoc. Na milostnou schůzku jděte pro jistotu o pár minut dříve.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pozor na neodůvodněné nadšení a touhu měnit svět. Události ve firmě a nedorozumění s kolegy způsobí, že se přestanete kontrolovat a dáte volný průchod emocím. V srdečních záležitostech nesmí mít místo směšná žárlivost.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Užijete si trapas protivného souseda, který se vlastní vinou dostane do potíží. Nežádejte pomoc od někoho, koho nemáte rádi. Dočkáte se jenom dalšího zklamání. Ve společenských stycích nedejte na první pohled a zdání.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Odmítnete se bavit na téma, které vás už unavuje. Počítejte s tím, že se někdo urazí a začne vás napadat. Uran radí mlčet, případně se otočit a odejít. Půjdete-li dnes sportovat, radí Mars neprovokovat mladší ročníky.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Dozvíte se o práci, která by vás bavila. Mzda sice nebude nic moc, ale alespoň se nebudete nervovat a také kolegové budou příjemnější. V jisté situaci se vám hodí starý nápad. Nastane chvíle, o které jste si mysleli, že nepřijde.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vzrušující momenty vás čekají ve společnosti opačného pohlaví. Potěší vás zejména rozhovor s někým, kdo má podobné sny a přání. Větší sebejistotu vám dodá lepší fyzická kondice. Máte před sebou plodný den.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nic neodkládejte a neprotahujte. Roztrpčit by vás mohla nekončící diskuse s náladovým partnerem. Rozesmutní vás jeho neústupnost. Zatímco jindy děláte ve spěchu špatná rozhodnutí, dnes se trefíte přímo do černého.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Díky obratné výmluvě se vyhnete setkání s někým, kdo vám neustále něco vyčítá. Fakt, že vám to jen tak nezbaští, vás nechá v klidu. Dáte na frak rivalům, kteří si myslí, že ležíte na lopatkách. Naleznete originální řešení svých potíží.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Snahu užít se hezký flirt dotáhnete do konce, ale jeho ukončení bude připomínat řádění tajfunu. Nová známost bude hodně náročná. Saturn předpovídá, že stačí jeden malý chybný krok a ztratíte v práci tak těžce vydobytý kredit.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jedna šikovná investice nebo finanční transakce vás ani zdaleka neopravňuje k tomu, abyste se začali opájet nereálnými představami. Neptun upozorňuje na pletichy jistého člověka v blízkém okolí. Musíte se ho rychle zbavit.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Když o to budete stát, můžete si užívat života plnými hrstmi. Planety i lidé kolem vám přejí, stačí se konečně rozhodnout, co vlastně chcete. Musíte však dávat bedlivý pozor na to, abyste se neukvapili a hloupě nepřebrali.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám