Hlavní obsah

Horoskopy na středu 21. května 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lichocení nemá zuby, ale nahlodává lidské kosti

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Obrátí někdo, kdo se na vás původně dost zlobil. Nemalým překvapením pro vás bude jeho laskavý a vstřícný tón. Zdá se skoro jisté, že k sobě opět naleznete cestu. Milou známost navážete během nějaké oslavy nebo kulturní akce.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Konstelace Merkuru s Jupiterem přeje znásobení vašeho majetku. Soustřeďte se na obchody a finanční transakce. Půjdete-li do náročných investicí, důkladně si předem prověřte případné společníky a obchodní partnery.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Současný pohyb Saturnu varuje před předčasnými soudy a ukvapenými kroky. Chcete-li bezpečně překonat stávající překážky, musíte pozorně vyslechnout každého, s kým se setkáte a kdo od vás bude něco chtít.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Fakt, že se s někým znáte už hezkou řádku let neznamená, že mu musíte všechno věřit. Myslete hlavou, nedejte si namluvit nesmysly. Navíc nejste ve své kůži, takže vaše ochota brát vážně cizí rozumy je minimální.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nápady budete mít různé, ale žertování na účet spolupracovníků a partnera si rozhodně odpusťte. Chvíle legrace za pozdější rozbroje nestojí. Ani nejlepší úmysly vás neopravňují k tomu, abyste někomu vnucovali svůj vkus a názory.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Je nesmysl složitě se potýkat s problémy, se kterými vám mohou pomoci známí a přátelé. Falešná hrdost vás bude stát spoustu sil a času. Ani jednoho nemáte na rozdávání. Nový počítač či mobilní telefon bude rozumné kupovat za doprovodu starších potomků.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Bude to den plný překvapení. Můžete potkat bývalou lásku. Přestože, anebo právě proto, že od vašeho rozchodu uplynula hezká řádka let, rádi si popovídáte. Pozor, abyste v důvěrnostech nezašli příliš daleko.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Přítel nebo mladší příbuzná vás přijdou požádat o pomoc, protože vám důvěřují. Bylo by neslušné je odmítnout. Vzali byste jim naději a některé ideály. Nevhodným chováním se můžete dotknout někoho, koho si máte hýčkat.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Potíže s pamětí budete mít ve chvíli, kdy to budete nejméně potřebovat. Nezbude vám nic jiného než vynalézavá a pohotová improvizace. Jistou záchranu může představovat diář. Pokud jste si do něho vůbec něco poznamenali.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nebojte se diskusí a ostrých názorových střetů. S nadhledem a elegantně obhájíte i případný nesmysl nebo absurditu. Jenom toho nesmíte zneužít k prosazení něčeho, co by někomu ublížilo. Příznivá aura by byla rázem pryč.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vaše snaha získat vedlejší finanční příjem by mohla být úspěšná. Konstelace Merkuru s Jupiterem naznačuje, že přitom sehraje důležitou roli vaše setkání s bývalým kolegou nebo spolužákem. Musíte k nim však být upřímní.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Uděláte mílový krok k dokončení jisté zamotané záležitosti. Zadarmo vám sice nikdo nic nedá, ani neustoupí, ale stačí zahrát na jeho citlivou strunu. S dnešní zesílenou intuicí se vám to nakonec jistojistě povede.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám