Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 10. března 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna kláda nemůže podepřít celou budovu

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Cestu vám zkříží lamentující vztekloun, vyhrožujícím kde čím. Nechte ho ať se vykřičí, dělejte si svoje a mlčte. Jakmile se necháte zatáhnout do sporu nebo diskuze, jenom se rozčílíte se a zapomenete na důležitější věci.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pouštět se do něčeho složitějšího by nebyl nejlepší nápad. Hýříte neoprávněným optimismem a všechno vidíte příliš růžově. Uvařte si kávu a každý dnešní krok důkladně promyslete, případně proberte s někým, kdo ví a umí.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pokud jistá osoba zase přijde s prosíkem a bude žádat o nějaký odklad, okamžitě s ní vyběhněte. Merkur naznačuje, že vás tahá vás za nos a spoléhá na vaši vstřícnost. Nejste žádná charita ani armáda spásy.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Měli byste bojovat o vděk a uznání nadřízených. Stačí, když se zdržíte v práci trochu přes čas a ochotně dokončíte dílo, na kterém jim záleží. Partnerova něha a milé lichotky mají určitý cíl. O co mu jde, se dozvíte večer.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Neodsuzujte předčasně člověka, se kterým budete mít bouřlivý výstup. Pokud se dokážete podívat na příčinu vašeho sporu s jistým nadhledem, dojdete k překvapivému závěru. Známost, o kterou usilujete, potrvá sotva pár dní.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Stále víc vás bude dráždit fakt, že musíte neustále někoho poslouchat. Raději se s tím smiřte, pokus o vzpouru nedopadne nejlépe. Všeho do času, vaše chvíle už brzy přijde. Odreagovat se můžete mnohem vynalézavějším způsobem.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Konstelace Uranu s Jupiterem obsahuje náznak vývoje k lepšímu v záležitosti, která vás trápí už několik týdnů. Tím, co vám brání v kariéře, je přehnaný strach z velkých úkolů a nedostatek sebevědomí. Dnes máte šanci to změnit.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Seberete odvahu a učiníte významné rozhodnutí. Vaše okolí utrpí silný šok. Pochybovat o partnerovi bez konkrétních důkazů nebo poznatků by nebylo ani trochu hezké. Jakmile mu to dojde, bude zle. Berte ohled na jeho city.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Promyslete s čím předstoupíte před šéfa nebo jinou vlivnou osobu, na jejímž postoji hodně záleží. Při setkání musíte působit tím nejlepším dojmem. Partner očekává, že peníze na jistou důležitou věc do domácnosti nějak seženete. 

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nebuďte zbrklí, jinak přijdete o něco, na čem vám záleží. Jste roztržití a snadno podlehnete panice. Navíc se nedokážete rychle přizpůsobit nečekaným situacím. Bude lepší zdržovat se tam, kde to znáte a ve společnosti dobrých známých.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Žárlivost je ošklivá sama o sobě, ale co si myslet o pokusu  partnera nějak sledovat, ne-li se snížit k prohledávání jeho osobních věcí. Doběhnout konkurenci se vám podaří v případě, že uzavřete dlouhodobou dohodu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ani se nenamáhejte prosit o laskavost člověka, o kterém víte, že bude požadovat finančně náročnou protislužbu. Luna vám nabídne někoho, kdo vám ze starých sympatií, vyjde ochotně vstříc. Děti se vám překvapivě svěří se svými starostmi.    

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám