Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 5. prosince 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čím je člověk chudší, tím víc mu čerti přebíhají přes cestu

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Objeví se možnost originálním způsobem přijít k penězům. S velkou pravděpodobností, díky vibracím Merkuru, dokonce bez nějakého mimořádného vypětí. Doma dejte průchod emocím. Potřebuje ventil, abyste se zbavili rostoucí nervozity.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Šéfové uvažují o změnách na vedoucích místech ve vaší firmě. Můžete chytit příležitost za pačesy. Chce to už dnes přijít s nápadem, který zaujme. Budete-li přesvědčiví, máte nadlouho vystaráno. Svoji autoritu posílíte také v rodině.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

S pomocí aury Jupiteru rázně umlčíte pokrytecky moralizujícího známého nebo příbuzného. Počítejte však s tím, že se jen tak přesvědčit nedá. Dnes musíte splnit všechno, co slíbíte. Zbytečnou liknavostí si poškodíte pověst.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Čekají vás přechodné problémy s bývalým zaměstnavatelem nebo obchodním partnerem. Obrátí se na vás s požadavkem, kterému nemůžete vyhovět. Neptun radí s nimi nediskutovat a rychle a nenápadně se jich zbavit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Úspěch jistého kroku záleží na tom, jestli se dokážete podívat na věci objektivně. Zatím to tak nevypadá. Odpoledne se oprostíte se od toho, že někoho nemáte rádi a společně s ním navštívíte nějakou společenskou akci.  

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Podle planet se vám bude dařit v práci a uděláte silný dojem na kolegy. Neměli byste odcházet hned po skončení pracovní doby. Chystáte-li se zajít za přáteli, je docela možné, že skončíte ve společnosti Mikuláše, čerta a anděla.  

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Partnera potěšíte tím, že seženete něco, co nemá a nemůže mít každý. Nevyjde vám tak docela představa nákupu technické novinky do domácnosti, ale i tak hezkých pár korun ušetříte. Máte-li zdravotní potíže, výrazně se zmírní.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

V práci, ale rovněž pokud podnikáte, využijete možnosti předvést své kvality a dokážete, že stačíte i na náročnější úkoly. Najdete způsob, jak na příbuzné. Budete se neustále usmívat a oni udělají, co vám na očích uvidí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Právem podvedení se budete cítit poté, co zjistíte, že vás někdo tahá za nos. Důvody mohou být různé, počínaje závistí, přes peníze až po obyčejnou zlomyslnost. Nehádejte se s novou známostí, první krize vás nesmí rozhodit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Máte před sebou uspěchaný den. Budete v jednom kole, pohrnou se na vás jedna povinnost za druhou. Brzy ztratíte nervy a vyvoláte konflikt. Nijak vám to ale neuškodí. Vypustíte páru a vybojujete si větší respekt a uznání.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Přijde vám vhod známost z dovolené. Pár lidí dokonale překvapíte. Otravovat vás budou potíže s dopravními prostředky. Pro jednou byste mohli jít své záležitosti vyřídit pěšky. Neutrácejte za předměty, které nepotřebujete.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

V rozhovoru s nadřízenými se nepokoušejte vyzdvihovat své zásluhy na úkor ostatních. Za prvé vám to nepomůže, a za druhé si uděláte zle u kolegů. Nesnažte se prosadit za každou cenu. Máte čas, Uran předpovídá, že vám kariéra neuteče.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám