Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 6. března 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Člověk žije pouze jednou, ale ani tím si nemůžeme být jistí

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nestřílejte od boku. Člověk, se kterým budete dopoledne diskutovat si potrpí na přesná fakta. Chcete-li s ním spolupracovat, musíte respektovat realitu. Můžete dořešit starší, zamotanou záležitost. Chce to nervy jako provazy.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Dobrý den k zlepšení komunikace s lidmi, se kterými je těžké najít společný jazyk. Budete se muset zapřít a nasadit široký úsměv. Půjdete-li do obchodu, počítejte korunky. Máte nebezpečnou chuť bezhlavě utrácet.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vaše láska bude velice náladová, nic jí nebude vhod. Pokud se nechcete hádat, budete se s tím muset smířit. Veselo bude v práci. Najde se důvod a všichni se ho ochotně chopí. Jak se zdá, nejste jediní, kdo se nudí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Rodí se ideální podmínky k tomu, abyste na sebe ve firmě upozornili. Odložte nevhodnou skromnost a vystupte se svými nápady. Jistá vlivná osoba vám bude pozorně naslouchat. Potěší vás vyhraná menší sázka.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Po příjemném ránu přijde horké dopoledne. Na první pohled jednoduchá záležitost se tak zamotá, že budete mít spoustu práce s jejím rozmotáním. Nenechte se svést sladký řečičkami. Venuše varuje, že váš nový ctitel se projeví jako sobec.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nesmíte toho chtít hodně najednou. Máte nejvyšší čas se rozhodnout, co je pro vás nejdůležitější. Snadno by se mohlo stát, že přijdete o nadějnou příležitost. Nemrhejte časem na dlouhý hovor se známým mluvkou.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nečekané setkání s bývalým spolužákem nebo kolegou opačného pohlaví slibuje zajímavé momenty. Třeba i nechtěný dotek by mohl uvolnit lavinu nepředvídatelných událostí. Musíte prokázat obrovskou sebekázeň a pevnou vůli.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vrátíte se k záležitosti, která uvízla na úřadech. Musíte si udělat čas a lhostejné úředníky trochu prohnat. Teprve potom dostanou události ten správný spád. Nenechávejte se zastupovat při obchodních jednáních. Spláčete nad výdělkem.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pozor, abyste se nezapletli do nějaké aférky. Visí nad vámi nejasná hrozba, které se dá naštěstí zabránit. Všimnete si šance vylepšit si postavení i plat. Do světa to vytrubovat nebudete, ale začnete na tom pracovat.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Potká vás určité rozčarování, ale nic si z toho nedělejte. Do večera všechno špatné pomine. Řadu lid zaskočíte rozhodností a neústupností. Tomu, kdo by se mylně domníval, že vás k něčemu přinutí, bude horko.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Změna plánu vynucená novými okolnostmi vás nesmí rozhodit. Nakonec se všechno špatné změní ve vaše velké vítězství. Poplést hlavu vám může úspěch u opačného pohlaví. Neuvážené překročení jistých hranic však hrozí nepříjemnostmi.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Zaujme vás náhodná poznámky kolegy. Díky ní se dozvíte, že jste se stali hrdinou chodbových řečí. Radost vám to asi neudělá, ale nic vám nehrozí, nechte to být. Merkur varuje před špatnou investicí. Jednejte uvážlivě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám