Hlavní obsah

Zpěvačka Cheryl Coleová si oblíbila dietu podle krevních skupin

Novinky, Bohumila Kunertová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fanoušci zběhlí ve světě hudby znají Cheryl Coleovou jako členku dívčí skupiny Girls Aloud, milovníci bulvárních zpráv o ní mohli slyšet nebo číst ve spojitosti s rozvodem se slavným fotbalistou Chelsea Ashley Colem. Ať už patříte mezi příznivce či odpůrce této sedmadvacetileté hvězdy, v mnohých z vás možná vzbudí pochyby její naprosto štíhlá postava. Stojí za vším pravidelné cvičení nebo má Cheryl nějakou tajnou zbraň na udržení skvělé figury?

Kateřina Cajthamlová: Dieta podle krevních skupin je nedostačujícíVideo: Novinky

 
Článek

Co se týče životního stylu Cheryl, dalo by se její motto shrnout asi těmito slovy: " Je lepší zůstat v pohodě, než být za každou cenu štíhlá." Někdo ale možná namítne, že s její postavou se takový přístup k hubnutí snadno dodržuje. Jak je to tedy s jejím jídelníčkem?

Cheryl si velmi oblíbila dietu podle krevní skupiny, kterou jí doporučila její maminka. Dietní plán, jehož předlohou je kniha Eat Right 4 Your Type od Petera D´Adama, je založen na konzumaci určených potravin, jež jsou vhodné právě pro danou krevní skupinu a které organismus dokáže nejlépe zužitkovat a jsou tak nejvhodnější pro zažívání.

Sama zpěvačka tvrdí, že se díky tomuto způsobu stravování cítí mnohem lépe, i když nikdy přesně neprozradila, jakou krevní skupinu vlastně má, a jak je tedy přesně založena její strava, uvedl server Daily Mail.

Můžeme tedy jen spekulovat, co přesně Cheryl jí a zda vůbec tento dietní plán nějakým způsobem funguje. Jasné je, že jen to nestačí. Cheryl s dokonalou postavou jistě pomáhá i velmi nabitý pracovní program a časté a náročné taneční zkoušky a tréninky.

Foto: Profimedia.cz

Cheryl Coleová v Cannes

Dieta podle krevních skupin

Podívejme se ale podrobněji na dietní plán podle jednotlivých krevních skupin.

Máte-li krevní skupinu 0, měli byste podle autora diety jíst stravu bohatou na maso. S tím může být ale spojeno i riziko vysokého cholesterolu, a proto by mělo převažovat maso libové a ryby. Obecně jsou prý lidé s touto krevní skupinou náchylnější k alergii na lepek, měli by se mu proto co nejvíce vyhýbat.

Jedinci s krevní skupinou A prý velmi častou směřují k vegetariánství. Nedostatek bílkovin je v tomto směru vhodné kompenzovat například konzumací tofu nebo luštěninami. Pro tyto jedince nejsou vhodné ani tzv. zahleňující potraviny, například mléko nebo tropické ovoce.

Pro krevní skupinu B je vhodné maso, vejce, netučné mléčné výrobky nebo játra. Naopak by neměli konzumovat například slaninu, kuřecí a vepřové maso, mořské produkty nebo plísňové sýry.

Pro skupinu krve AB je velmi doporučená konzumace sójových výrobků, plodů moře nebo zeleniny. Naopak nevhodné je hovězí a kuřecí maso, zrající sýry nebo banány.

Jak dietu Cheryl Coleové hodnotí odbornice na hubnutí Kateřina Cajthamlová, zjistíte z přiloženého videa.

Reklama

Související témata:

Související články

Diety celebrit: Jak hubne Gwyneth Paltrowová

Herečku Gwyneth Paltrowovou můžeme v posledních dnech vidět jako Pepper Pottsovou v pokračování slavného filmu Iron Man 2. Jak si tato matka dvou dětí drží...

Diety celebrit: Jak hubne Tom Cruise

Toma Cruise lze zařadit mezi známé a velmi slavné herce. V jeho filmech, jako je například kultovní Top Gun nebo v sérii Mission Impossible, ženy mohly...

Diety celebrit: Jak hubne Jennifer Anistonová

Herečka Jennifer Anistonová je českému publiku známá nejen jako Rachel ze seriálu Přátelé, ale i jako bývalá manželka neméně slavného Brada Pitta. Tato...

Výběr článků

Načítám