Hlavní obsah

Diety celebrit: Claudia Schifferová drží jednu z nejzdravějších diet

Novinky, Bohumila Kunertová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kariéra modelky je pro mnohé dívky vysněným povoláním. Řada z nich si ale neuvědomuje, že za slávou se skrývá i řada povinností. Na uznávané topmodelky je vyvíjen vysoký tlak, musejí vždy vypadat bezchybně a mít dokonalou postavu, pokud chtějí být úspěšné co nejdéle. V dnešním díle našeho seriálu se podíváme, jaká cvičení či diety využívá jedna z nich, stále půvabná devětatřicetiletá Claudia Schifferová.

Kateřina Cajthamlová chválí jídelníček Claudie Schiffer.Video: Novinky

 
Článek

Podívejme se tedy, jaké triky využívá. Jak uvádí deník Daily Mail, v průběhu své kariéry se Claudia naučila několik věcí, které jí pomáhaly v udržení skvělé postavy. Během svého náročného cestování po celém světě měla u sebe vždy zdravou svačinu, která jí dodávala energii, jako například rýžové sušenky nebo oblíbenou miso polévku. Jde o typickou japonskou instantní polévku, jejímž základem je miso, což je pasta ze sójových bobů, rýže, soli a tofu.

"Jelikož v mém případě není strava v letadle naprosto vhodná, beru si s sebou při mezinárodních letech vždy dvě až tři věci do zásoby," uvedla modelka pro časopis InStyle.

Foto: Profimedia.cz

Claudia Schifferová

Krásnou a svěží pleť si modelka udržuje pitím vody a mátového čaje. Pro krásnou postavu musí také mnohé obětovat, a tak například vůbec nepije alkohol. Vyhýbá se i kofeinu, ráda má naopak třeba rajčatovou šťávu a samozřejmě pravidelně cvičí.

Dietám naprosto nevěří, prý jen způsobují zmatky v metabolismu, a tak má zdravý plán zcela ve svých rukou.

V jídelníčku modelky tak samožřejmě nechybí zelenina a ovoce, to ale jen do oběda. Lehké polední jídlo pak tvoří salát nebo polévka. K večeři je na výběr kuře, tuňákový salát nebo grilované kuřecí maso s dušenou zeleninou.

Jednou z nejdůležitějších částí postavy modelky jsou krásné nohy. Ty si Claudia udržuje štíhlé pomocí hodin Pilates, což je podle ní nejlepší způsob, jak nohy posílit, ale nevypracovat si přitom nadbytečné svaly. Může tak chodit na vysokých podpatcích celý den a vystavovat tak své nohy na odiv.

Reklama

Související témata:

Související články

Diety celebrit: Jak hubne Gwyneth Paltrowová

Herečku Gwyneth Paltrowovou můžeme v posledních dnech vidět jako Pepper Pottsovou v pokračování slavného filmu Iron Man 2. Jak si tato matka dvou dětí drží...

Diety celebrit: Jak hubne Tom Cruise

Toma Cruise lze zařadit mezi známé a velmi slavné herce. V jeho filmech, jako je například kultovní Top Gun nebo v sérii Mission Impossible, ženy mohly...

Výběr článků

Načítám