Hlavní obsah

Jak pomocí jednoduchých cviků vytvarovat stehna a zbavit se celulitidy

Novinky, das

Každá žena touží mít krásně tvarovaná stehna, boky i hýždě bez celulitidy. K tomu ale nestačí dodržovat jen nejrůznější diety. Aby bylo dosaženo skutečných výsledků, neobejde se vše bez správného cvičení. Nejlepší volbou je správně zkombinovat kardio a posilovací trénink.

Jednoduché cviky, které vytvarují nohy a zbaví je celulitidyVideo: Novinky

 
Článek

U kardia stačí začít s chůzí. Pokud je to pro vás nedostačující, zkuste vhodnější běh. K tomu všemu je pak zapotřebí přidat alespoň 3x týdně posilování. Intenzivním posilováním kromě zpevnění svalů spálíte i nějaký ten tuk. Samozřejmě nemusíte hned cvičit s činkami a na strojích ani s velkými vahami. Naprosto postačí váha vlastního těla.

Osobní trenér Josef Kobliha připravil sérii efektivních cviků, se kterými můžete začít. Každý cvik je vhodné provádět v 15 opakováních ve třech sériích, postupně lze navýšit na 20–30 opakování ve třech sériích.

Před samotným cvičením ale nikdy nezapomínejte na zahřátí, aby se svaly a klouby připravily na následnou zátěž. [celá zpráva]

Vyzkoušet můžete jednak základní cviky, případně zvolit 5–10 minut běhu. Pokud jste doma a nemáte k dispozici běžecký pás, postačí i běh na místě.

Reklama

Související články

Vysoce efektivní cviky pro sexy ploché břicho

K dokonalé postavě patří nejen pevná ňadra a zadek, ale i ploché bříško. Zhubnout v pase však není totéž, co zpevnění a vyrýsování břišních svalů. To vyžaduje...

Výběr článků

Načítám